ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνέδριο «Συνδέοντας Πλοία, Λιμάνια, Ανθρώπους - η Πύλη της Θεσσαλονίκης»


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυσιπλοΐας (World Maritime Day) του International Maritime Organization-IMO, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η ΔΕΘ - H.E.L.E.X.P.O συνδιοργανώνουν το συνέδριο
«Συνδέοντας Πλοία, Λιμάνια, Άνθρωποι -η Πύλη της Θεσσαλονίκης», σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες από ειδικούς της Ελλάδας και της ΕΕ. Η ατζέντα είναι ευρύτατη, καθώς το μήνυμα του συνεδρίου είναι ακριβώς αυτό: η ανάδειξη της πληθώρας των επιλογών και ευκαιριών που φέρει η ενασχόληση με την θάλασσα. Επίσης, θα αναδειχθούν οι νέες δυναμικές που διαμορφώνονται στην πόλη στην νέα εποχή , στην οποία εισέρχεται ο λιμένας της Θεσσαλονίκης.

Στόχος είναι η καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυσιπλοΐας του ΙΜΟ στην Θεσσαλονίκη ως ημέρα ετήσιας «συνάντησης» των φορέων της πόλης, ως ημέρα πρόσκλησης-προσέλκυσης ευρωπαϊκών και διεθνών ενδιαφερομένων για θέματα συναφή της θαλάσσιας οικονομίας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζουν με την αιγίδα τους.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης ανέλαβαν η ομάδα επιστημόνων και επαγγελματιών σχετικά με την θαλάσσια καινοτόμο ανάπτυξη The Blueprints, ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Young Entrepreneurs of Thessaloniki - YET και η καινοτόμος πλατφόρμα στρατηγικής επικοινωνίας MADE.

ana-mpa.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]