ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συγκίνηση στη γιορτή για τη λειτουργία της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ανδρέας Βουτσινάς»Στο θέατρο Αριστοτέλειον, πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση – εορτασμός για τη λειτουργία της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ανδρέας Βουτσινάς».

Στην ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη βραδιά, στην οποία παρευρέθησαν πλήθος κόσμου, φιλότεχνοι, άνθρωποι του πολιτισμού και του θεάτρου, τιμήθηκαν η ‘‘Μεγάλη’’ Κυρία του θεάτρου, Αλεξάνδρα Λαδικού, ο ηθοποιός και performer Άγγελος Παπαδημητρίου και ο δημιουργός και σκηνοθέτης Μάριος Βουτσινάς. 
Την εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός Χριστίνα Γυφτάκη ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε τόσο η ταινία (20’) για τον Ανδρέα Βουτσινά όσο και οι τρεις παραστάσεις, του Παιδικού – Εφηβικού Τμήματος, του Τμήματος Ενηλίκων με επιστέγασμα τις ‘‘Βάχκες’’ του Ευριπίδη από τους απόφοιτους του έτους 2017.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]