[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Αναγόρευση καθηγητή σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘΣε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Siegen της Γερμανίας, Chuanzeng Zhang. 

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανειστημίου.

Τα αποτελέσματα των ερευνών του Καθηγητή Zhang έχουν αναδείξει εντυπωσιακά φαινόμενα στη μετάδοση κυμάτων, όπως την απεικόνιση υψηλής ανάλυσης και εστίασης, την αρνητική διάθλαση, την κυματοδήγηση, το φιλτράρισμα και την απόσβεσή τους. Αυτά τα ερευνητικά αποτελέσματα βρίσκουν πολλές απαιτητικές και καινοτόμες εφαρμογές, όπως σε προηγμένες ηχητικές-διαγνωστικές συσκευές, σε απεικονίσεις υψηλής ανάλυσης με υπερήχους, σε μη-καταστροφικούς ελέγχους με υπερήχους, στην παρακολούθηση της ακεραιότητας των κατασκευών και στη μείωση θορύβου και δονήσεων και άλλα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]