ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποια εργαστήρια θα λειτουργήσουν στην Ε Δημοτική Κοινότητα ΘεσσαλονίκηςΆρχισαν οι Εγγραφές στα Εργαστήρια ¨ Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.


Τα Εργαστήριά¨ Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, λειτουργούν ακατάπαυστα από το 1988  μέχρι σήμερα, με τη δημιουργία και νέων τμημάτων προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των ¨καιρών¨. Τα σεμινάρια-μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο,  γίνονται σε τρεις κύκλους και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο με την παρουσίαση των εργασιών-έργων των εκπαιδευόμενων στις ομαδικές εκθέσεις.

Τα τμήματα συμμετέχουν ενεργά, σε διάφορες δραστηριότητες που οργανώνονται από την Ε΄ Δημοτική  Κοινότητα ή με πρωτοβουλίες των ίδιων των εκπαιδευτών, γιατί δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε διάφορα δρώμενα, πιστεύοντας ότι έτσι διευρύνονται οι γνώσεις τους στο αντικείμενο που εκπαιδεύονται και συγχρόνως αναδεικνύεται και το έργο τους.

Η σημαντική αύξηση συμμετοχής τα τελευταία χρόνια, αποτελεί απόδειξη της αξιόλογης δουλειάς που γίνεται από τους εκπαιδευτές και του εξαιρετικού κλίματος συνεργασίας που αναπτύσσεται  κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Για το έτος 2017-2018 θα λειτουργήσουν τα τμήματα :

1. Ζωγραφικής Παιδικό
2. Ζωγραφικής Ενηλίκων
3. Χαρακτικής
4. Αγιογραφίας
5. Φωτογραφίας και  Photo shop
6. Σχεδιασμού και κατασκευής χειροποίητου Κοσμήματος Μέταλλα – Πέτρες- Εναλλακτικά υλικά
7. Μικρογλυπτικής Κοσμήματος & Αντικειμένου – Παραγωγικό κόσμημα
8. Η τέχνη στην Επανάκτηση και Αναπαλαίωση χρηστικών αντικειμένων-Ντεκουπάζ
9. Ενδυματολογίας – Κοπτική ραπτική
10. Μαθημάτων Κόμικς και γραμμικές απεικονίσεις
11. Ψηφιακή επεξεργασία video και παραγωγή …. Ταινιών μικρού .. μήκους (ντοκυμαντέρ, videoclips, κλπ.) (ΝΕΟ)
12. Μικροί Αρχιτέκτονες (ΝΕΟ)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή

α) στην Πέτρου Συνδίκα 24,  το πρωί 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. , απόγευμα 6:00 μ.μ.-9:00μ.μ. στο τηλέφωνο 2310 853300 κα Α. Παπάζογλου

β) στα γραφεία της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, Βασ. Όλγας 162-25ης Μαρτίου 24, το πρωί 11:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2313318246

γ) στο mail της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας e-koinotita@thessaloniki.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]