ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΟΑΣΘ: Και οι άνεργοι δωρεάν!Δωρεάν θα μετακινούνται, από σήμερα, με τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, οι άνεργοι στη Θεσσαλονίκη.


Όπως ανακοινώθηκε από τον Ο.Α.Σ.Θ., μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, από σήμερα 17.8.2017 αποφασίστηκε η ελεύθερη κυκλοφορία των ανέργων, με τα λεωφορεία του Οργανισμού, με την επίδειξη κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της εν ισχύ κάρτας ανεργίας (ή βεβαίωσης) από τον Ο.Α.Ε.Δ..

Να θυμίσουμε ότι, μέχρι σήμερα, οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ, όταν έβρισκαν άνεργο να μην έχει ακυρώσει εισιτήριο, βεβαίωναν παράβαση και πρόστιμο. Ο άνεργος ήταν αναγκασμένος να προσφύγει στα γραφεία του ΟΑΣΘ, στην οδό Αλ. Παπαναστασίου της Θεσσαλονίκης, να υποβάλει ένσταση και, με αντίγραφο της κάρτας ανέργων, να πετύχει την ακύρωση του προστίμου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]