ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πορείες και διαμαρτυρίες για την έλευση Γιούνκερ
Σειρά πορειών και κινητοποιήσεων θα έχουμε,. σήμερα, στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας τόσο της παρουσίας του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όσο και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Αναλυτικά:


Φοιτητικές παρατάξεις που πρόσκεινται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά καλούν σε συγκέντρωση στις 17.30 έξω από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μουσικής.

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση και πορεία προς το Μέγαρο Μουσικής όπου θα πραγματοποιείται η αναγόρευση του κ. Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση τους σε αυτή την κίνηση.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν και οι οπαδοί του Ηρακλή στο Κατσάνειο, με σκοπό να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς το Μέγαρο Μουσικής θέλοντας να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο για την απόφαση υποβιβασμού του «Γηραιού» στη Football League.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]