ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σήμερα στη ΘεσσαλονίκηΠέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν, σήμερα, από το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα:

Μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση συμπαράστασης - αλληλεγγύης στις 9 π.μ. έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΜΑΘ έχουν προγραμματίσει, στις 10:30 το πρωί, μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης προκειμένου να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Βασίλαγας.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 11:00, έξω από το κτήριο της Επιθεώρησης Εργασίας, στην οδό Αισώπου 22, μέλη του Συλλόγου Έκτακτων Αρχαιολόγων Θεσσαλονίκης, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένα τους, αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Το απόγευμα, στο πλαίσιο της σημερινής τριμερούς συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ, στη Θεσσαλονίκη, έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις, στις 19:00 μ.μ., με την πρόθεση των διοργανωτών να κάνουν και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Η μία συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στην πλατεία Αγίας Σοφίας από μέλη της ΕΔΥΕΘ (Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης).

Την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΟΚΔΕ, της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, και μέλη της ευρύτερης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]