[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Διαγωνισμός για τη δημιουργία της αφίσας του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΘεσσαλονίκηςΠαράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 δίνεται από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για το δημιουργικό της αφίσας της φετινής 58ης  διοργάνωσης (2 – 12/11/2017)


Ύστερα από επιθυμία δημιουργών που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία για λίγο επιπλέον χρόνο ώστε να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους, το Φεστιβάλ παρατείνει τη διαδικασία μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιουνίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι:

  • -      Το φεστιβάλ ζητά ιδέες μόνο για εικαστικό αφίσας για το 58ο Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017. Οι όποιες προσαρμογές χρειαστούν θα γίνουν από το Φεστιβάλ και δεν θα επιβαρύνουν τον δημιουργό.
  • -      Μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα- γραφίστες, εικαστικοί, καλλιτέχνες κ.α.
  • -      Από κάθε ενδιαφερόμενο μπορούν να υποβληθούν έως και τρεις προτάσεις µόνο σε ηλεκτρονική μορφή.
  • -      Η τελική αφίσα θα αποφασιστεί ύστερα από συζήτηση με την τριμελή γνωμοδοτική επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους της τέχνης: Συραγώ Τσιάρα, Διευθύντρια του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Άγγελο Παπαδημητρίου, εικαστικό, ηθοποιό και τραγουδιστή και Γιώργο Ζώη, σκηνοθέτη.
  • -      Η αμοιβή για το έργο που θα επιλεγεί είναι 1500 ευρώ (συν ΦΠΑ)


Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.filmfestival.gr (καρτέλα «Ενημέρωση» / «Νέα – Ανακοινώσεις»).

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210.8706000.


Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 17:30, στο e-mail sstavropoulos@filmfestival.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]