[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρήγας: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχη για τα εργασιακά δικαιώματα


Δευτέρα, 01 Μαΐου, 2017._ 


«Οφείλουμε να δυναμώσουμε τους αγώνες μας, να εντείνουμε την οργάνωση στους χώρους δουλειάς. Οι μάχες δεν κερδίζονται μόνο από τις κυβερνήσεις και μάλιστα με τους σημερινούς συσχετισμούς δύναμης»,
ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωση του, κατά τη σημερινή συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.


«Δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή πώς οδηγηθήκαμε ως εδώ. Δεν ξεχνάμε τους πολιτικούς υπεύθυνους για την αποδόμηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Ποιοι οργάνωσαν και υλοποίησαν την κοινωνική καταστροφή», υπογραμμίζει ο κ. Ρήγας και προσθέτει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την επιτροπεία και τα στενά δημοσιονομικά πλαίσια ακύρωσε παράνομες και άδικες απολύσεις για τις οποίες και σήμερα καμαρώνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Απομακρύνει εργολαβικά σωματεία από τα νοσοκομεία. Βάζει τις βάσεις για να σταματήσει το σύγχρονο δουλεμπόριο. Θέσπισε νομικό πλαίσιο για τους μετανάστες γης. Αυστηροποίησε τους ελέγχους στους χώρους εργασίας για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων».

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και δίνει μια τεράστια μάχη σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα εργασιακά δικαιώματα», σημειώνει ο Πάνος Ρήγας και καταλήγει: «Οι μάχες δεν κερδίζονται μόνο από τις κυβερνήσεις και μάλιστα με τους σημερινούς συσχετισμούς δύναμης. Η 1η Μάη δεν έχει επετειακό χαρακτήρα αλλά ζει στους αγώνες του σήμερα».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]