Δευτέρα, 01 Μαΐου, 2017 


Μάχη στα χαρακώματα του... τουίτερ ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, για όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά και την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;», γράφει στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχόλιο της ΝΔ για το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.


Απάντηση στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τού απάντησε με την εξής ανάρτηση:

«Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos».

Λίγο αργότερα "χτύπησε" κι ο Β. Κικίλιας. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τιμά την εργατική Πρωτομαγιά υπογράφοντας σκληρά μέτρα και νέο Μνημόνιο. Ο καλύτερος συμπαραστάτης όλων των εποχών» τονίζει σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας απαντώντας σε σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.