Σάββατο, 1 Απριλίου 2017._


Σε πίστα, για τους φίλους του αθλητικού χορού, μετατράπηκε, το μεσημέρι, η πλατεία Αριστοτέλους (από τις 12:30-14:00), στο πλαίσιο των πρόδρομων εκδηλώσεων του Thessaloniki Dance Festival (TDF).


Ομάδες χορευτών και χορευτριών, που θα πάρουν μέρος στο TDF, παρουσίασαν αποσπάσματα από τη δουλειά τους και κέρδισαν το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην πλατεία.

Κατά τη διάρκεια του TDF στις 8-9 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα έξι διαγωνισμοί χορού στα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa ,Tango Argentino, Oriental & Σύγχρονο –Jazz.  Αυτά τα είδη παρουσίασαν, ενδεικτικά, οι ομάδες που πήραν μέρος στην επίδειξη της πλατείας Αριστοτέλους σήμερα το πρωί.



Το festival ακόμη περιλαμβάνει σεμινάρια χορού από κορυφαίους χορευτές και δασκάλους και δύο μεγάλα party. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον διαγωνισμό των νικητριών ομάδων «Best of the Best Show 2017».

Το TDF θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης και στα περίπτερα 8 και 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.