[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Δώρα ζωής" από Λάρισα


Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017._
 
Δύο  συνάνθρωποι μας σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο, φεύγοντας από την ζωή χάρισαν Ελπίδα και Προοπτική σε ανθρώπους που περιμένουν με αγωνία ένα μόσχευμα για να συνεχίσουν την ζωή τους. 
  
   Το Μεγαλείο ψυχής των συγγενών που χωρίς ενδοιασμούς υπέγραψαν την συναίνεση στη Δωρεά των οργάνων των αγαπημένων τους έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους.
   Ζωή με τον θάνατο τους προσέφεραν ένας 71χρονος Λαρισαίος και μια 56χρονη Βολιώτισσα, που άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και στη ΜΕΘ του ΙΑΣΩ Λάρισας, αντίστοιχα.

   Με τον συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), η πρώτη ιατρική, μεταμοσχευτική, ομάδα έφθασε στη Λάρισα από τα Γιάννενα, λαμβάνοντας τους δύο νεφρούς από τον 71χρονο, μετά από επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο.

    Η δεύτερη ιατρική ομάδα έφθασε στο ΙΑΣΩ Λάρισας από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας τους δύο νεφρούς και το ήπαρ της 56χρονης.

  Να σημειωθεί τέλος πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται διπλή δωρεά οργάνων από τη Λάρισα και παράλληλα, η πρώτη δωρεά από το ΙΑΣΩ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]