[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεδρίαση... μαμούθ για το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης


Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017._

Συνεδρίαση... μαμούθ έρχεται, τη Δευτέρα, για το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν συμπεριληφθεί 130 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη!


Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, στις 16.00 και είναι η 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Έγκριση Υπαγωγής στη Ρύθμιση Οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία (Άρθρο 79 Ν. 4316/2014)
Συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα εθελοντών «Let's Do It Greece»
Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του μνημειακού συνόλου των Δώδεκα Αποστόλων»
Απολογισμός έτους 2016 του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης»
Έγκριση εκτέλεσης και τρόπου δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση και Επισκευή πλατειών, πεζοδρόμων και υπαίθριων αθλητικών χώρων Δήμου Θεσσαλονίκης»
Διοργάνωση εκθέσεων και δράσεων του Τμήματος Δημοτικής Πινακοθήκης και Εικαστικών Δραστηριοτήτων κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου - Ιουλίου 2017
Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση της οδού 28ης Οκτωβρίου με μεθόδους διαχείρισης ομβρίων υδάτων»
Πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο πλαίσιο των φεστιβάλ Comicon, In Edit και Animasyros
Διοργάνωση θεματικού εργαστηρίου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος URBACT III (Arrival Cities) που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Έγκριση του ετήσιου προγραμματισμού δράσεων του Αυτοτελούς Τμήματος Εθελοντισμού Νεολαίας και Διοικητικής Βοήθειας έτους 2017
Συνδιοργάνωση του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» (Πέλλα- Θεσσαλονίκη) και των αγώνων δρόμου 1.000 μ. μαθητών δημοτικών σχολείων και δρόμων υγείας 5.000 μ. και 10.000 μ.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα γίνει η παρουσίαση του απολογισμού για τη διοργάνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης «Χριστούγεννα Μαζί 2016».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]