[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Στην αντεπίθεση ο Τρ. Μηταφίδης για το επίδομα χαμηλοσυνταξιούχουΠαρασκευή, 31 Μαρτίου 2017._


Στην αντεπίθεση πέρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος επίσης πήρε επίδομα Χριστουγέννων, όπως ο βουλευτής Μπαλαούρας.


«Δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας» δήλωσε μιλώνας Στο Κόκκινο και υποστήριξε πως «επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια». 

Είπε επίσης ότι «όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά»!

Χαρακτήρισε λάθος το να παίρνουν «όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, το έκτακτο αυτό επίδομα» και υποστήριξε ότι κατάλαβε το τι έγινε μόλις... χθες:

«Το αντιλήφθηκα όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές», δήλωσε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]