[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΣΚΡΑΜΠΛ

Αρχίζει το 11ο Τουρνουά Θεσσαλονίκης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8/3/2017._

Η δημοφιλέστερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση σκραμπλ στην Ελλάδα, διοργανώνεται για ενδέκατη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τον Όμιλο Σκραμπλ Θεσσαλονίκης.
 

Πρόκειται για το 11ο Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2017 στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Café Roof Garden της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ έχει διαμορφωθεί ειδικά για να υποδεχθεί συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα. Εκτός από μεμονωμένους λεξιπλάστες, αναμένεται να δώσουν το παρών και παίκτες από όλους τους ελληνικούς Ομίλους Σκραμπλ: Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου.

Οι αγώνες του 11ου Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, αρχίζουν μετά το καλοσώρισμα, τις εγγραφές και την κλήρωση, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2017 και ολοκληρώνονται στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαρτίου, με το αποχαιρετιστήριο γεύμα και τις απονομές των βραβείων σε διάφορες κατηγορίες.

Το διήμερο γεμάτο σκραμπλ, προσφέρει στους συμμετέχοντες επτά αγώνες, σε μια πρωτόγνωρη δυνατότητα. να… αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους στις ελληνικές λέξεις, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα παρέας, που αποτελεί τη σφραγίδα της διοργάνωσης. Παράλληλα, το βραδινό γλέντι και άλλες εκπλήξεις και δρώμενα, με κεντρικό σύνθημα το: «τι… μέλ(λε)ι γενέσθαι», εγγυώνται ένα συνδυασμό διασκέδασης και γνώσης.

Αναμετρηθείτε στην αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων, με έμπειρους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες, στο πιο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι παγκοσμίως. Και μην ξεχνάτε ότι στο σκραμπλ ακόμα και οι χαμένοι κερδίζουν, μαθαίνοντας νέες λέξεις της Ελληνικής, πιο ιστορικής γλώσσας στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για το τουρνουά, στην ιστοσελίδα του ΟΣΘ: http://www.scrabblethes.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]