Ο ΠΑΟΚ με Αθανασιάδη και Βαρέλα είχε κλασσικές ευκαιρίες, ενώ η Ξάνθη απέδειξε πως είναι ένα καλοκουρδισμένο σύνολο



ΞΑΝΘΗ, 12/2/2017._

Σφικτό παιχνίδι είδαμε, απόψε, στην Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, αλλά να μην παίρνει, τελικά, το τρίποντο της νίκης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει, από νωρίς, την άμυνα ψηλά, για να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να κάνει πολλές τελικές, όπως συνηθίζει. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι, φαινόταν πως είχαν το μυαλό στη... Σάλκε (το ροτέισον του Ίβιτς ήταν χαρακτηριστικό, αφού άφησε εκτός βασικής 11άδας τους Λέοβατς, Μυστακίδη και Σακχόφ, ενώ του έλειπαν οι τιμωρημένοι Μάτος και Ενρίκε).

Ο Δικέφαλος "ξύπνησε" στο β΄ μέρος, όπου για ένα 20λεπτο "έπινξε" με το γνωστό του πρέσιγκ τους Ξανθιώτες (σε δύο λεπτά κέρδισε... τέσσερα κόρνερ), αλλά χάθηκαν ευκαιρίες που... δεν χάνονται και δόθηκε η ευκαιρία στην Ξάνθη να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά δυνατά, χωρίς να αφήνουν πολλά - πολλά στους παίκτες του ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία.

Πάντως ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία με Αθανασιάδη και Βαρέλα να πάρει τους τρεις βαθμούς και, μάλλον δίκαια, ο Ίβιτς, μετά το παιχνίδι, δήλωνε στο συνδρομητικό: "Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Έπρεπε μία τουλάχιστον από τις ευκαιρίες μας να την κάνουμε γκολ".

Χαρακτηριστική και η δήλωση του Λουτσέσκου, που έδειξε πως έχει μια καλοκουρδισμένη ομάδα: "Αυτή η ισοπαλία είναι σα νίκη για μας. Παίζοντας απέναντι στον ΠΑΟΚ το να τον σταματήσουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Pre Game

Άλλη μία νίκη, στην Ξάνθη, ζητά μέσα σε λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ, με διπλό σκοπό: Να μείνει όσο μπορεί πιο κοντά στην κορυφή και να απομακρυνθεί κι άλλο από τη φιλόδοξη - φέτος- Ξάνθη.

Στις 27 συνολικά αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο την ακριτική ομάδα, ο Δικέφαλος μετρά εκεί 11 νίκες, επτά αγώνες έχουν τελειώσει ισόπαλοι, ενώ σε εννέα αναμετρήσεις έχει επικρατήσει η Ξάνθη.

Ο Ίβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μάτος και Ενρίκε και των τραυματιών Κάνιας και Πέλκα.

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει τον τιμωρημένο Ουσέρο και τους τραυματίες Γουάλας, Ορφανίδη, Παπαστεργιανό και Χατζητερζόγλου.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Πηγαδίων
Γκολ: - / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, βοηθοί Βασίλειος Καμπούρης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, 4ος Κωνσταντίνος Κοτσάνης, παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας.
Κίτρινες: 55' Σολτάνι, 58' Μπαξεβανίδης, 72' Φλίσκας, 84' Μεχία / 54' Δεηγιαννίδης, 63' Τσίμιροτ, 87' Μπίσεσβαρ
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη (Λουτσέσκου):  Ζίβκοβιτς, Σιλά, Λισγάρας, Φλίσκας (Α), Μπαξεβανίδης(80' Μεχία), Ντε Λούκας, Καμαρά, Τριάδης(69' Λάζιτς), Βασιλακάκης, Σολτάνι(83' Πιτσέλι), Γιουνές.
Στον πάγκο οι Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίουμ Καρασαλίδης, Μεχία, Ράνος, Λάζιτς και Πιτσέλι.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς) : Γλύκος (Α), Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Δεληγιαννίδης(57' Λέοβατς), Κάμπος(76' Μυστακίδης), Αθανασιάδης(61' Πρίγιοβιτς).
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Λέοβατς, Πούγγουρας, Ουάρντα, Μυστακίδης, Σακχόφ και Πρίγιοβιτς.



Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.