ΑΘΗΝΑ, 19/2/2017._


Αν έβλεπε κανείς το β μέρος του αγώνα του Ηρακλή με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με δέκα παίκτες έχαναν ευκαιρίες, θα μπέρδευε τις βαθμολογικές θέσεις των δύο ομάδων. Όμως...


Για άλλο ένα παιχνίδι ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός, αλλά βαθμούς δεν πήρε. "Χάθηκε" για λίγο μετά την αποβολή του Σαραμαντά, δέχτηκε το γκολ κι εκέι κρίθηκε το παιχνίδι. Ενώ όλοι περίμεναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν τη νίκη άνετα, γελάστηκαν: Ο Ηρακλής βγήκε με αντεπιθέσεις, έχασε ευκαιρίες, ενώ οι του Πανιωνίου στο β΄ μέρος δεν έκαναν το παραμικρό!

Pre Game

Καταδικασμένος να αναζητά τη νίκη και μόνον, σε κάθε του παιχνίδι, είναι ο Ηρακλής, για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αντίθετες φιλοδοξίες για τους γηπεδούχους: Βρίσκονται πολύ ψηλά στη βαθμολογία και θέλουν να διατηρηθούν εκεί, για να έχουν μια θέση στην Ευρώπη την ερχόμενη χρονιά.

Στάμου και Ζιαμπάρης ξεπέρασαν τα προβλήματα, που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Παντελίδη. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος ανακοινώθηκε προ ημερών. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Σοτζέι Μασούντ, που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Κέβιν Ταπόκο κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί και δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Σέρβου. Τραυματίας παραμένει ο Νταβίντ Ν' Γκογκ. Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Βοσνιάδης, αλλά και ο αμυντικός Στέφανος Μουκτάρης.

H ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Α. Παθιακάκης
Γκολ: 39' Μπεν / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Εμμανουήλ Καλφάκης, Βασίλειος Νικολακάκης, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Αντωνίου.
Κίτρινες: 90' Ρισβάνης, 90+3' Σιώπης, 90+5' Βλάχος, 90+6' Μπεν  / -
Κόκκινες: - / 32' Σαραμαντάς
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Β.Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60' Λάμπρου), Φούντας (77' Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (84' Καθάριος), Μπεν.
Στον πάγκο οι: Μπαντής, Λάμπρου, Ζερόν, Πλιάτσικας, Καθάριος, Μπάλλας, Αϊντίν.
Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντας, Στάμου (27' λ.τρ. Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεάντρο, Δώνης (83' Πασσάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46' Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.
Στον πάγκο οι Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Ρούσσος, Αγγελόπουλος, Πασάς, Καραγκούνης, Μπαστάκος.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: