ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 5/2/2017._

Τα λόγια του Ελευθερόπουλου ήταν σωστά: Τόσοι και τόσοι πέρασαν από την Τούμπα, κάποιοι πήραν βαθμό χωρίς να κάνουν φάση κι ο Αστέρας που πολέμησε έφυγε χωρίς να πάρει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ όμως, από το 20 και μετά, επικράτησε με το γνωστό του στιλ και κέρδισε δίκαια.


Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος αιφνιδιάστηκε. Ο Αστέρας είχε ψηλά την άμυνα και πίεζε πολύ κοντά στα καρέ του Γλύκου, κάτι που οι γηπεδούχοι δεν περίμεναν. Με το που άλλαξε, δε, ο Ίβιτς σύστημα, η ομάδα του δέχτηκε και γκολ!

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ είχε τα κότσια να ισοφαρίσει και να γυρίσει το παιχνίδι. Μάλιστα, όταν ισοφαρίστηκε εκ νέου προς το τέλος, είχε το μέταλλο να πάρει τη νίκη, κυρίως χάρη στην ποιότητα των νεοφερμένων Πρίγιοβιτς και Ενρίκε, αλλά και στην σημαντική βοήθεια των... παλαιών!

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα όμορφο, κάπως σκληρό (αλλά... ποδόσφαιρο είναι) με αρκετά νεύρα εκατέρωθεν. Ήταν από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να βλέπεις, με διακυμάνσεις στο σκορ και αντιπάλους που δεν κλείστηκαν, αλλά έψαχναν τη νίκη.

Αυτό που πρέπει, ακόμη, να σημειωθεί, είναι οι φίλαθλοι. Ήταν παρόντες, θερμοί υποστηρικτές και με το δίκιο του ο Ίβιτς, στο τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που, με την απόδοσή τους έκαναν τον κόσμο να ξαναγυρίσει και να συμμετέχει.

Pre Game

Να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών θέλει ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βλέπουν τις ευκαιρίες να έχουν επαφή με την πεντάδα των πλέι οφ να τελειώνουν.

Ο Ίβιτς στερείται των υπηρεσιών του Ουάρντα (παίζει τελικό Κόπα Άφρικα σήμερα), των τραυματιών Κάμπος και Πέλκα και του τιμωρημένου Αθανασιάδη.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετράει τέσσερις τραυματίες: Μπέρτο, Τριανταφυλλόπουλο, Καλτσά και Ίγκορ.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ:  Σάχοφ 28′ (σουτ), Πρίγιοβιτς 70′ (κεφαλιά), Ενρίκε 84′ (σουτ) / Μανιάς 18′ (σουτ), Μανιάς 80′ (κεφαλιά)
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος. Βοηθοί:  Κωνσταντίνος Ποντίκης, Γεώργιος Πασχάλης. 4ος: Δημήτριος Καραντώνης. Παρατηρητής: Αθανάσιος Βέλλιος
Κίτρινες: Μάτος 42′, Γλύκος 49′ / Χαμντανί 2′, Μάσα 14′, Γιαννούλης 54′, Ντοναρούμα 59′, Ιγκλέσιας 89′, Τσιλιανίδης 90′
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ίβιτς):  Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (Ενρίκε 46′), Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (Χαρίσης 87′), Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 69′), Μυστακίδης.
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.



Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντάι, Κώτσιρας, Δημούτσος (Φαρίνια 66′), Τσουκαλάς, Μάσα (Στανιλιάβλεβιτς 79′), Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος (Ιγκλέσιας 46′), Μανιάς.
Στον πάγκο οι: Αθανασιάδης, Στανισάβλιεβιτς, Ιγκλέσιας, Ιωαννίδης, Φαρίνια, Κυριακόπουλος, Γκάιντουτσικ.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα