ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 5/2/2017._

Βαθμό ή βαθμούς αναζητούσε ο Ηρακλής, στη δύσκολη θέση που βρίσκεται, όμως, παρά το ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πάλεψε, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.


Ο Ηρακλής αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2', με μια κεφαλιά από κόρνερ, όπου ο σκόρερ ούτε καν σηκώθηκε από το έδαφος. Δεν ήθελε και πολύ να έρθει η απογοήτευση και, με το δεύτερο γκολ στο τέλος του α μέρους να κατέβουν τα χέρια...

Στα αποδυτήρια, πάντως, κάτι φαίνεται πως έγινε και ο Ηρακλής έδειξε αντίδραση. Στην άμυνα, όμως, κάποιες στιγμές επικρατούσε... θαλασσοταραχή κι έτσι έγινε και το 3-0. Από εκεί κι έπειτα, οι κυανόλευκοι ενώ έδειξαν πως υπήρχαν στο παιχνίδι, κόλλησαν και άκουσαν απλά τη λήξη του αγώνα..

Την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» παραδέχθηκε ιπποτικά ο Σάββας Παντελίδης αμέσως μετά το σημερινό ματς στο Φάληρο.  «Από την στιγμή που μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Δεν πήραμε πολλά πράγματα από την αναμέτρηση, δεν διεκδικήσαμε τίποτα, το μόνο που θα μπορούσαμε στο τέλος ήταν να βάλουμε ένα γκολ. Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το ματς. Από την στιγμή που δεχθήκαμε νωρίς το γκολ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε», ανέφερε ο κόουτς του Ηρακλή στη NOVA.  

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καραϊσκάκης
Γκολ: 2' Βιανά (κεφ.) 42΄Ελιουνούσι (κεφ.), 56’ Φορτούνης (σουτ) / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Ευάγγελος Κιοτζένης, Γεώργιος Λάζαρης, Δημήτριος Τζαφόλιας 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης
Κίτρινες: 27' Μάρτινς, 33' Φορτούνης, 90'΄Φιγκέιρας / 21' Στάμου
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός(Μπέντο): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Βιάνα, Μποτία, Μαρτίνς (59’ Άνδρούτσος) , Ρομαό, Φορτούνης (78’ Μαρίν), Σεμπά, Ελιουνούσι (72’ Μανθάτης), Ιντέγε.
Στον πάγκο οι : Λεάλι, Καρντόζο, Μαρίν, Σισοκό, Ανδρούτσος, Νικολάου, Μανθάτης.

Ηρακλής(Παντελίδης):  Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Ρούσσος, Αγγελόπουλος (60’ Πασάς), Δώνης, Τζανετόπουλος, Κούρος, Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε (68’ Μπαστακός)
Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυνηγόπουλος, Μπαρέτας, Πασάς, Κυριακίδης , Μπαστάκος.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: