«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις» δηλώνει το μέλος του Συντονιστικού Κ. Μακεδονίας Σταύρος Πάσιος, μετά τη συνάντηση με Δραγασάκη

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15/2/2017._

 

Άκαρπη ήταν η συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου (με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη), με αντιπροσωπεία αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

 

Από τις δηλώσεις των αγροτών, όμως, συμπεραίνεται ότι η συνάντηση δεν κόμισε κάτι στην όλη ιστορία: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη το μέλος τους συντονιστικού Κ. Μακεδονίας Σταύρος Πάσιος.

 

Έτσι,  κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία). Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από την διασταύρωση του ΙΚΕΑ και από την αερογέφυρα της Θέρμης. Αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων είναι αποκλεισμένο. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης.