[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΜΠΛΟΚΑ

παραμένουν στους δρόμους οι αγροτες

«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις» δηλώνει το μέλος του Συντονιστικού Κ. Μακεδονίας Σταύρος Πάσιος, μετά τη συνάντηση με Δραγασάκη

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15/2/2017._

 

Άκαρπη ήταν η συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου (με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη), με αντιπροσωπεία αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

 

Από τις δηλώσεις των αγροτών, όμως, συμπεραίνεται ότι η συνάντηση δεν κόμισε κάτι στην όλη ιστορία: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη το μέλος τους συντονιστικού Κ. Μακεδονίας Σταύρος Πάσιος.

 

Έτσι,  κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία). Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από την διασταύρωση του ΙΚΕΑ και από την αερογέφυρα της Θέρμης. Αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων είναι αποκλεισμένο. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]