Τη σύλληψη ηγετικού μέλους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ανακοίνωσε η αστυνομία ► Βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά στο σπίτι του



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15/2/2017._

Ηγετικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεχή έρευνα και παρακολούθηση.

Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό, ο οποίος αποτελούσε «σύνδεσμο» του κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη, που παραλάμβανε και αποθήκευε τις ναρκωτικές ουσίες που επρόκειτο να διακινηθούν στην πόλη. 

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Άνω Πόλης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Αλβανού διακινητή. Στο σπίτι, που λειτουργούσε ως αποθήκη ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δέματα, συνολικού βάρους έξι κιλών και 227,3 γραμμαρίων και ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων.



Επίσης βρέθηκε ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες με 50 φυσίγγια συνολικά, ένα πιστόλι, μία γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, μία αμυντική χειροβομβίδα, τρεις  συσκευασίες που περιείχαν 185 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62mm  και ένα κινητό τηλέφωνο και πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, αλλά και ρεζέρβα αυτοκινήτου, που χρησιμοποιήθηκε ως κρυψώνα για τα ναρκωτικά, καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.



Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.