ΛΑΡΙΣΑ, 1/2/2017._

Χαλαρά και χωρίς να πιεστεί, ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στη Λάρισα, κερδίζοντας με 0-2 και κάνοντας πέντε σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα της Super League, που αποτελεί ρεκόρ για τον Δικέφαλο.

Το παιχνίδι, όσο και να ακούγεται περίεργο (για όσους το είδαν δεν είναι... καθόλου περίεργο) δεν αντέχει κριτικής. Η διαφορά των δύο ομάδων φάνταζε τεράστια, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή όποτε ήθελε και τη Λάρισα, σε ολόκληρο αγώνα να ΄χει κάνει τρεις τελικές (οι δύο στην εστία, με τη μία να είναι τελική με το... ζόρι, αφού η μπάλα έφθασε σε ρυθμό ρελαντί στα χέρια του Γλύκου).

Η Λάρισα έδειξε "κάτι" από το 46 ως το 56, όταν πίεσε ψηλά και δυσκόλευε κάπως τον ΠΑΟΚ στην κυκλοφορία της μπάλας. Ευκαιρίες, όμως, δεν έκανε ούτε σε εκείνο το διάστημα. 

Δίκαια οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά του προέδρου τους, μετά τον αγώνα, αφού αυτό δεν ήταν εικόνα ομάδας. 

Τέτοια ήταν η εικόνα του ματς που ο Ίβιτς είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους και τον Πρίγιοβιτς, αλλά και τον Ενρίκε, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη μόλις τη Δευτέρα!

Pre Game

Τη νίκη για να συνεχίσει το αήττητο σερί του θέλει, σήμερα, ο ΠΑΟΚ στην Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Ιβιτς δεν έχει, γι αυτό το παιχνίδι, μαζί του, τους τιμωρημένους Αθανασιάδη και Πέλκα, τον διεθνή Ουάρντα και τον τραυματία Κάμπος.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης, θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Ικαούνιεξ και Ντοντό.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: AEL Arena
Γκολ: - / 9' Μυστακίδης, 61' Μάτος
Δοκάρια: - / 41' Τσίμιροτ
Διαιτητές:Σταύρος Μάνταλος, Βοηθοί:  Ιορδάνης Δημητριάδης. Κοσμάς Χαρίσης, 4ος Φώτιος Φωτιάδης, παρατηρητής Γεώργιος Μπίκας
Κίτρινες 69' Φάρκας, / 51' Λέοβατς,
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Λάρισα (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης(46' Αβραάμ), Φάρκας, Τικό, Ρέντζας, Φατιόν(68' Ευμορφίδης), Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαλέγκο, Τσακοπίνο(46' Βαρέλα).
Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος,  Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκόλιας, Καπός, Ευμορφίδης.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος (Α), Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Σακχόφ(86' Χαρίσης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης(67' Ενρίκε), Κουλούρης(74' Πρίγιοβιτς).
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Βαρέλα, Χαρίσης, Κάτσε, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Παρακαλώ περιμένετε για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.