ΞΑΝΘΗ, 18/1/2017._

Ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 26' ήταν η αρχή της αντεπίθεσης της Ξάνθης, που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ και το εφαλτήριο για την ανατροπή και την τελική νίκη των γηπεδούχων.


Μόνον ο Αρετόπουλος είδε πέναλτι σε εκείνη τη φάση, στην προβολή του Μοντέιρο, όταν δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα μέσα στην περιοχή. Το είδε, το σφύριξε και, μέσα σε 15' είχε έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια είχαμε μια ομάδα καλά οργανωμένη, με παίκτες πληρωμένους, γυμνασμένους και με εμπειρία και μια ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα, με παίκτες απλήρωτους, νέους, που είχαν χάσει τον ενθουσιασμό τους. Το μόνο που μπορούσε να περιμένει κανείς ήταν να βάλει η Ξάνθη κι άλλο γκολ. Στοιχειώδες, Γουότσον...

Έτσι κι έγινε. Κι όταν μπήκε και το τρίτο, ο Ηρακλής, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έπαιζε με κατεβασμένα τα χέρια. Κι όταν ξύπνησαν οι παίκτες και κάτι πήγαν να κάνουν, χάρη στις φωνές του Παντελίδη, χρειάστηκε πάλι ο Αρετόπουλος να βάλει το... χέρι του: Φάουλ εκτός περιοχής έγινε από τον Φλίσκα, ο Λουκίνας άρχισε να παραπατάει εκτός κι έπεσε... εντός κι ο διαιτητής, με την ίδια ευκολία, έδειξε την βούλα. Μόνον που, σε αυτή τη φάση, ο Λουκίνας χτύπησε το χειρότερο πέναλτι στην καριέρα του. Λίγο δεξιά από τον τερματοφύλακα, που με μια μικρή βουτιά, μπλόκαρε με άνεση...

Η ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 26' Γιουνές (πεν.), 61' Τριάδης, 71' Γιουνές / 11' Πασάς
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Θεόδωρος Νταλούκας, Σπυρίδων Βασιλόπουλος, 4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας
Κίτρινες : 10' Φλίσκας, 35' Γιουνές, 54' Σολτάνι / 25' Μοντέιρο, 32΄ Σαραμαντάς, 68' Στάμου
Κόκκινες: 88' Φλίσκας (δεύτερη κίτρινη) / -
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας,  Καρασαλίδης, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης (81' Ράνος), Τριάδης, Σολτάνι (58' Λάζιτς), Γιουνές (89' Κώτσας)
Στον πάγκο οι:Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώστας, Ράνος, Λάζιτς, Σβάρνας, Λουσέρο.
Ηρακλή; (Παντελίδης): Χουάντερσον , Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Αγγελόπουλος (64' Λεοζίνιο), Κούρος, Πασάς (74' Ηλιάδης), Ιντζόγλου (74' Γροντής), Μοντέιρο, Λουκίνας.
Στον πάγκο οι Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Λεοζίνιο, Κυριακίδης, Γροντής, Δούμπτσιος, Βοσνακίδης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.