ΒΕΡΟΙΑ, 7/1/2017._


Δυο ομάδες που βρίσκονται στο βυθό της βαθμολογίας επρόκειτο να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους σήμερα, στη Βέροια: Ο Ηρακλής και η τοπική ομάδα. Ο καιρός, όμως, είχε άλλα σχέδια.


Όταν έφθασαν οι ομάδες και ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος στο γήπεδο, βρήκαν μεν τον αγωνιστικό χώρο χωρίς χιόνι και με κόκκινες γραμμές, όμως, όπως είπαν αργότερα,, διαπίστωσαν πως το χόρτο ήταν... παγωμένο! Μάλιστα, με το που οι διαιτητές Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Ιωάννης Τουμπακάρης, Ανδρέας Φωτόπουλος κι 4ος Διαιτητής: Απόστολος Σημαϊάκης άρχισαν την προθέρμανσή τους, διαπίστωσαν πως έτρεχαν πάνω σε... πάγο!

Η τετράδα των διαιτητών, μαζί με τους δύο αρχηγούς, ξαναβγήκε για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά πριν την έναρξη και τα πράγματα δεν είχαν βελτιωθεί... Η θερμοκρασία ήταν στους -5 βαθμούς Κελσίου και από τους ανθρώπους του γηπέδου εκφράζονταν ο φόβος πως, μετά το πρώτο 45λεπτο, από τα πατήματα των ποδοσφαιριστών, ο πάγος θα είχε γίνει νερό, όμως κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, καθώς η θερμοκρασία, όσο πλησίαζε το βράδυ, θα έπεφτε ακόμη περισσότερο, οι ομάδες θα έβγαιναν για την επανάληψη σε... παγοδρόμιο.

Στις 17.15 ο διαιτητής και οι βοηθοί του, μαζί με τους αρχηγούς αποσύρθηκαν, με τον Καλογερόπουλο να δηλώνει στο συνδρομητικό κανάλι πως "θα τα πούμε όλα στο φύλλο αγώνα".

Από τον Ηρακλή υποστήριξαν ότι το παιχνίδι μπορούσε να διεξαχθεί, ενώ οι γηπεδούχοι επέμεναν πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.

Στις 17.20 τα φώτα του γηπέδου... έσβησαν και ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα αναβάλλοντας το παιχνίδι για αύριο, Κυριακή, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι αγώνες έχουν γίνει σε πολύ χειρότερα γήπεδα...