ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 23/1/2017._

Το άθλιο γήπεδο των Ζωσιμάδων, ένα γήπεδο ντροπή ακατάλληλο ακόμη και για βοσκή ζώων, πρωταγωνίστησε στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος πήρε αυτό που ζητούσε: Τη νίκη.


Με ένα γκολ του Λέοβατς, που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Πασχαλάκη, ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης που έχασε άδικα στο παιχνίδι της Τούμπας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Τα λάθη ήταν απανωτά, τα σκληρά μαρκαρίσματα το ίδιο, ενώ η τακτική και των δύο ομάδων ήταν κοινή: Βαθιές μπαλιές, μακρινά σουτ και απομακρύνσεις της μπάλας από την περιοχή προς τα μπροστά και... ό,τι βγει. Πώς να παίξεις άλλου είδους ποδόσφαιρο σε αυτή τη χορτολιβαδική έκταση, που οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχουν βαπτίσει γήπεδο Σούπερ Λιγκ;

Αν επιμένετε, δυο λόγια για το παιχνίδι: Ως το 55' ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει. Το παιχνίδι άλλαξε με την είσοδο του Κόντε και τις καμινάδες των γηπεδούχων.

Οι διαιτητές δεν τα πήγαν καλά. Μόλις στο 1' ο Τζημόπουλος κάνει κοντρόλ με το χέρι μέσα στην περιοχή έχοντας πρόθεση, αλλά το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ δεν δόθηκε από τον διαιτητή, που μοίρασε με ευκολία κίτρινες στους φιλοξενούμενους αλλά όχι και στους γηπεδούχους. Επίσης, στη φάση που ο Κόντε ζητά πέναλτι (με μια απίθανη βουτιά), θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα. Τελικά την πήρε αργότερα στην... κοκορομαχία με τον Βαρέλα (τιμωρήθηκε και ο παίκτης του ΠΑΟΚ, κάτι που, πιθανότατα, δε θα γινόταν αν ο Κόντε είχε, ήδη, κίτρινη, καθώς θα σκέφτονταν διπλά να ανοίξει καβγά)...

Πριν το παιχνίδι

Νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες στο... χωράφι (αυτό δεν είναι γήπεδο) των Ζωσιμάδων. Ο ΠΑΣ θέλει να κρατηθεί στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ να μη χάσει την επαφή με το γκρουπ των πλέι οφ.

Στις δυο τελευταίες περιόδους ο ΠΑΟΚ φεύγει με τριάρα από τα Γιάννινα: 3-0 τη σεζόν 2014-15, 3-1 τη σεζόν 2015-16.

Ο τιμωρημένος Γαρουφαλιάς κι ο δανεικός, από τον ΠΑΟΚ Ζάιρο θα απουσιάσουν για τους γηπεδούχους. Ο τραυματίας Βελλίδης δεν είναι στη διάθεση του Ίβιτς. Οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής, ενώ ο Πρίγιοβιτς θεωρήθηκε ανέτοιμος.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ: - / 31' Λέοβατς
Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Χρήστος Γκράνας, Γεώργιος Καλφόγλου, Αντώνιος Πυλαρινός, 4ος Αριστομένης Κουτσιαύτης, παρατηρητής: Γεώργιος Σταθόπουλος
Κίτρινες:  30' Λίλα, 79' Κόντε, 90+3' Ακόστα / 14' Σάκχοφ, 45΄Μαλεζάς, 68' Μυστακίδης, 79' Βαρέλα, 88' Χαρίσης
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μιχαήλ(Α), Τζημόπουλος, Καρανίκας(66' Βιδάλ), Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης, Αόστα, Μαμπουλού(82' Μπέριος), Γιάκος(55' Κόντε).
Στον πάγκο οι: Περιστερίδης, Μπέριος, Ναδάλες, Κόντε, Μπουκουβάλας, Βιντάλ, Νικολιάς.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος (Α), Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Σακχόφ, Τσίμιροτ(90+4' Κάνιας), Κάμπος(89' Κουλούρης), Μυστακίδης(70' Χαρίσης), Αθανασιάδης.
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Κάνιας, Περέιρα, Κουλούρης.


Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η ανάρτηση ανανεώνεται αυτόματα.