ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 21/1/2017._


Ο Ηρακλής έβγαλε την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου, αλλά όσο αγνοεί την νίκη δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω, αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 με την Βέροια και τα περιθώρια συνεχώς στενεύουν.


Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη είχαν διάθεση, αλλά δεν μπορούσαν να αντέξουν την δικαιολογημένη πίεση μετά το γκολ του Στάμου.

Το πρώτο μέρος είναι σαν να μην έγινε ποτέ, αφού λόγω του κακκού αγωνιστικού χώρου καμία από τις δυο ομάδες δεν δημιούργησε φάση.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Στάμου με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ εννιά λεπτά μετά (59′) ο Λινάρδος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε για τη Βέροια.

Μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το 1-2 όμως έπεσαν πάνω στον Χουάντερσον, που  αποσώβησε τους κινδύνους.

Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ, πίεσε κυρίως από στημένες φάσεις  αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, όμως η ισοπαλία δε βολεύει κανέναν. Έμειναν στο βυθό της βαθμολογίας. Σίγουρα η Βέροια είναι η (ελαφρώς) κερδισμένη, αφού υπάρχει και το εξ αναβολής παιχνίδι της Βέροιας, με τους "κυανόλευκους".

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 51' Στάμου – 59' Λινάρδος
Δοκάρια: 51' Μοντέιρο
Διαιτητές:  Σπυρίδων Σελίμος, Στυλιανός Τσολάκης, Εμμανουήλ Καλφάκης ,4ος Διαιτητής: Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος
Κίτρινες: 41' Ρούσσος – 84' Μπαλάφας, 89' Κάλβο
Κόκκινες: -/-
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος (71΄ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Δώνης, Αγγελόπουλος, Πασάς, Λεοζίνιο (82΄ Λουκίνας), Περόνε.
Βέροια (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Μπαλάφας, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (71΄ Κάλβο), Μπελαΐντ (46΄ Άρσε), Καπετάνος, Λινάρδος, Σαρπόνγκ (86΄ Μελίσσης).