ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 28/1/2017._


Με δυο γκολ του... Ρένζα, Ηρακλής και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς που και οι δύο έψαχναν τη νίκη. Μόνον που έτσι όπως εκτυλίχθηκε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πήγαν... κόντρα σε όλα!


Κόντρα στη διακύμανση του σκορ: Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς αλλά κατάφεραν οι ίδιοι να... ισοφαρίσουν για τον Ηρακλή.

Κόντρα στην τύχη τους: Ο Περόνε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, αντικαταστάθηκε στην αρχική 11άδα από τον Πασά, αλλά, τελικά, δεν είχε κάτι το σημαντικό.

Κόντρα στο ίδιο του το σύστημα: Αυτή η αναγκαστική αντικατάσταση του Περόνε, έφερε τα πάνω κάτω στη διάταξη, με τον Πασά να είναι αναγκασμένος επί μισή και πάνω ώρα να προσπαθεί να σεντράρει από δεξιά (είναι αριστεροπόδαρος) ώσπου βρέθηκε από την... άλλη πλευρά και, μετά το 60' με την επαναφορά της... νομιμότητας (αλλαγή Περόνε) στο κέντρο.

Κόντρα στις αδυναμίες του διαιτητή: Όχι ότι έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά ειδικά στη φάση που έδειξε κίτρινη στον Γροντή ο παίκτης του Ηρακλή δεν κάνει θέατρο.

Κόντρα στις... απληρωσιές: Τα διοικητικά προβλήματα είναι γνωστά και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε, αλλά επηρεάζουν την ομάδα.

Από την άλλη, η ισοπαλία μάλλον ευνοεί τη Λάρισα, που έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο (με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της), αν και για τον αγώνα της αποφυγής του υποβιβασμού φαίνεται πως οι Ηρακλής, Λεβαδειακός, Βέροια και Λάρισα έχουν να δώσουν πολλές μάχες ακόμη...

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό (όπως παραδέχτηκαν και οι προπονητές), αλλά οι παίκτες έπαιξαν με πάθος σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ξεχώρισε, πάντως, ο Γροντής, για τους γηπεδούχους, αν και πρόσωπο του αγώνα είναι, φυσικά, ο σκόρερ...


Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 43' Ρέντζας (αυτ.) / 10' Ρέντζας
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Δημήτριος Τάτσης, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας
Κίτρινες: 40' Στάμου, 51' Γροντής. 74' Δώνης, 80' Θεοδωρόπουλος / 12' Φάρκας, 26 Ικάουνιεξ
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου, Σαραμαντάς, Γροντής(87' Κυνηγόπουλος), Κούρος(69' Καραγκούνης), Ιντζόγλου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο(60' Περόνε), Λεοζίνιο, Πασάς.
Στον πάγκο οι Γιαννίκογλου, Ρούσσος, Περόνε, Αγγελόπουλος, Καργκούνης, Κυριακίδης, Κυνηγόπουλος.
Λάρισα(Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος(84' Φατιόν), Ναζλίδης, Ικάουνιεξ(46' Γκαγέχο), Τσακοπίνο(57' Αβραάμ), Ντελέτιτς.
Στον πάγκο οι: Ξενοδόχοφ, Αβραάμ, Γκόλιας, Κάπος, Οούσου, Φατιόν, Γκαγιέχο.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό:


Περιμένετε λίγο για να ¨φορτώσει" η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η ανάρτηση ανανεώνεται αυτόματα.