ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 3/1/2017._

Το πράγμα φαινόταν: Αργά ή γρήγορα, το γκολ θα έμπαινε. Αυτό που δε φαινόταν ήταν ότι θα σκόραρε ο Πέλκας με... κεφαλιά!


Ο χαφ του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε ποδαρικό και ξεκλείδωσε την άμυνα του Λεβαδειακού, ο οποίος, πέρα από δύο σουτ του Μάντζιου, από διαγώνιες θέσεις, μπας και μπει η μπάλα μέσα, δεν έδειξε το παραμικρό.  Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ από το 3 ως το 93 έχανε ευκαιρίες με το τσουβάλι κι ήταν ιδιαίτερα άτυχος (είχε ακόμη και δοκάρι με τον Μάτος).

Μόνον σε κάποιες στιγμές που ο Λεβαδειακός έβγαζε την άμυνά του εκτός περιοχής και δεν υπήρχε επιθετικός με ασπρόμαυρα στο "κουτί" οι Βοιωτοί ανάσαιναν... Σε όλο το άλλο χρονικό διάστημα ήταν με την ψυχή στο στόμα...

Το συν για τον ΠΑΟΚ ήταν η εμφάνιση του Μυστακίδη. Δεν άφησε να φανεί το κενό του Ροντρίγκες, κάτι που χρειάζονταν ψυχολογικά όλη η ομάδα (κι επίσης μπας και σταματήσει η μουρμούρα των οπαδών). Επίσης, για άλλη μία αγωνιστική ο Κάμπος αφήνει (προφανώς με εντολή Ίβιτς) τον ασβέστη και κυκλοφορεί στον άξονα. Προκαλεί πολλά προβλήματα αφού, πλέον, οι αντίπαλες άμυνες δεν περιορίζουν την προσοχή τους στον Μπίσεσβαρντ. Γενικά οι χαφ του ΠΑΟΚ τα πήγαν πάρα πολύ καλά, μη αφήνοντας τους αμυντικούς να κινδυνέψουν και τροφοδοτώντας τις επιθετικές προσπάθειες.

Από το Λεβαδειακό φάνηκε ο Μάντζιος. Τίποτε άλλο, δυστυχώς. 

Pre Game

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Η Λιβαδειά μόνο φιλόξενη δεν έχει αποδειχτεί για τον ΠΑΟΚ: Μόλις πέντε νίκες σε 14 εκτός έδρας αγώνες με τον Λεβαδειακό έχει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει πετύχει δύο νίκες με σκορ 1-0, που είναι η πρώτη που σημείωσε στην Βοιωτία τον Μάρτιο του 1995 και μια τη σεζόν 2012-13. Μεσολάβησαν μια νίκη με 3-0 την σεζόν 2008-09 και μία με 2-0 το 2009-10. Την προπερσινή περίοδο ήταν η μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ νίκησε χωρίς να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, αφού ο Κονέ σκόραρε στο 80ο λεπτό και απλά μείωσε σε 2-1.

Όσο για τις απουσίες, ο Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Ροντρίγκες, καθώς οι επαφές που υπάρχουν για μεταγραφή του στην Τουρκία, είναι φυσικό να μην έχουν αφήσει μυαλό για παιχνίδι στον παίκτη -το ζήτησε ο ίδιος. Επίσης, έμειναν στη Θεσσαλονίκη οι τραυματίες Σάκχοφ και Περέιρα.

Προβλήματα για τον Ντόστανιτς. Απουσιάζουν οι τραυματίες Ομπιορά, Τουσμπίνιο και Μπελτζαζουάνι, αλλά και οι διεθνείς Ζεζίνιο και Σίλβα. Η ομάδα του προέρχεται από βαριές ήττες.


H ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Γκολ: - / 83' Πέλκας
Δοκάρια: - / 81' Κάμπος
Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Κοσμάς Χαρίσης, 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας. Παρατηρητής: Γιώργος Μπίκας.
Κίτρινες: 45+1' Μουλόπουλος, 73' Μάγκας, 79' Τριποτσέρης / 19' Λέοβατς, 47' Μυστακίδης, 52' Κρέσπο, 63' Μπίσεσβαρντ
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μεντί, Τριποτσέρης, Ουόν, Μουλόπουλος, Κουλιμπαλί, Καραχάλιος(70' Μάγκας), Μιλιάζες, Καραμπουέ(78' Βασιλείου), Γιακουμάκης(90' Καψάσκης), Μάντζιος.
Στον πάγκο οι: Μοσχονάς, Τοπί, Μάγκας, Σένκα, Βασιλείου, Καψάσκης, Παππάς.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Τσίμιροτ(90' Μαλεζάς), Κάνιας, Μυστακίδης(72' Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Αθανασιάδης(61' Κουλούρης).
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Χαρίσης, Μαλεζάς, Κουλούρης, Δεηληγιαννίδης, Κίτσιου, Πέλκας.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή του liveblogging. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα: