ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 17/1/2017._


Ο Βαγγέλης Μουλόπουλος θα είναι το νέο διευθυντικό στέλεχος στον ΔΟΛ, για να "συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού", όπως ανακοινώθηκε.


Η πλήρης ανακοίνωση του ΔΟΛ έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση".

Μπορεί η ανακοίνωση να μην δίνει λεπτομέρειες, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μουλόπουλο να τοποθετείται στην ιεραρχία πάνω από τον Ψυχάρη.

Ο Βαγγέλης Μουλόπουλος ήταν πρόεδρος στο δ.σ. της Αυγής Ωστόσο στο σημερινό φύλο της εφημερίδας το όνομά του αναφέρεται κανονικά στη θέση του προέδρου του ΔΣ.

Δύο μέρες νωρίτερα υπέβαλε την παραίτηση του ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» Δημήτρης Μητρόπουλος. Για πολλούς, η παραίτηση αυτή φαίνεται πως σχετίζεται με τις σημερινές εξελίξεις.