ΑΘΗΝΑ, 15/12/2016._ Απίστευτοι διάλογοι ακούστηκαν, πριν λίγο, στη Βουλή, μεταξύ των (γνωστών για το... ταμπεραμέντο τους) Πολάκη - Άδωνι Γεωργιάδη -και μάλιστα μπροστά στους έκπληκτους μαθητές Γυμνασίου της Καλαμάτας...


Ο υφυπουργός Υγείας καταφέρθηκε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντας τον «πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλείψαμε σε αυτή τη ζωή όπως έκανες εσύ». Μάλιστα, συνέχισε: «Εμένα δεν με κρατά κανείς όπως εσένα με τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΛΠΝΟ εσύ και η γυναίκα σου».

Ο κ. Γεωργιάδης τον κάλεσε να καταθέσει αμέσως τα ραβασάκια, διαφορετικά -πως είπε- θα τον πάει στα δικαστήρια, ενώ τον αποκάλεσε «γαϊδούρι», «απατεώνα», «κότα λειράτη» και είπε ότι «κρύβεται πίσω από τα Κρητικά του μουστάκια».

Συγκεκριμένα, είπε: Από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή την κατάσταση στην Υγεία και το χτίσιμο της εισόδου του υπουργείου από συνδικαλιστές, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό «Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες αλλά εσύ είσαι κότα λειράτη. «Αυτός ο Κρητίκαρος έγραφε "τα ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ για τις κότες" αυτά έγραφε πριν το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα είπε ένα ΝΑΙ μια κότα λειράτη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Ξαναγράψατε τουίτ σήμερα. Θα περίμενε κανείς ότι μετά τον εξεφτελισμό σας να μην ξαναγράψετε. Να σας δω όταν τα υπογράψει ο Τσίπρας τα νέα μέτρα αν θα τα ψηφίσετε ή θα παραιτηθείτε από την καρέκλα σας».

Η απάντηση του Πολάκη ήταν η εξής: «Θρασύδειλε απατεώνα, γαϊδούρι, να φέρεις στη Βουλή τα ραβασάκια που δήθεν έστειλα εγώ και η γυναίκα μου για προσλήψεις».

Και λίγο αργότερα: «Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σου που βρίζεις τον Καραμανλή, που βρίζεις τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες» είπε ο κ. Πολάκης σε έξαλλη κατάσταση και σε άλλο σημείο είπε: «Εμείς δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε όπως έκανες εσύ για να γίνεις υπουργός και να γίνεις μνημονιακότερος των μνημονιακών και πιστό σκυλί του Σόιμπλε».

Παίρνοντας τον λόγο ξανά ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Πολάκη «γαϊδούρι» λέγοντας ότι τον προκαλεί να φέρει τα ραβασάκια στην Βουλή. «Ρε γαϊδούρι δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση!»

Στην κόντρα των δυο ανδρών παρενέβη και ο κ. Μάριος Σαλμάς ο οποίος τόνισε σε έντονο ύφος:«Τώρα, θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια. Τα Σφακιά έχουν πολλά παλικάρια και μία πουλακίδα που ονομάζεται “Πουλάκης”», βάζοντας «φωτιά» στο Κοινοβούλιο και προκαλώντας νέα έκρηξη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου στον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, προς υπεράσπιση του συζύγου της.

«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter και αναρωτήθηκε: «Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»;

Τη συνεδρίαση παρακολουθούσαν μαθητές του Γυμνασίου Καλαμάτας που βρίσκονταν στην Αθήνα για εκπαιδευτική εκδρομή...

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό: