[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΟ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM»

Ψυχρολουσία η εκλογή Τραμπ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 9/11/2016._ «Η εκλογή του Τραμπ είναι μία ψυχρολουσία, διότι όλα όσα έχουν προηγηθεί, όσα έχει πει και όλα έχει κάνει, δείχνουν έναν απερίγραπτο άνθρωπο».


Αυτό δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, φέρνοντας στο νου μας τη γνωστή ελληνική παροιμία με τον γάιδαρο και τον πετεινό.

«Για μένα ήταν πρώτου μεγέθους έκπληξη και είναι κρίμα. Θα πρέπει βέβαια να λάβουμε υπόψη μας ότι στην Αμερική υπάρχει ένα σύστημα που ορίζει τα πράγματα και ο Πρόεδρος δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο» είπε και πρόσθεσε: «Ως προσωπικότητα ο Τραμπ είναι "απροσδιόριστος", πρόκειται για έναν άνθρωπο ακατέργαστο. Δεν ξέρει πού πέφτουν οι χώρες του κόσμου... Τι να κάνεις με αυτόν τον άνθρωπο»;


Ο κ. Μπουτάρης εκτίμησε, ωστόσο, πως η εκλογή Τραμπ δεν θα επηρεάσει σημαντικά την Ελλάδα, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων: «Όταν βγήκε ο Κλίντον "τρίβαμε τα χέρια μας", ότι θα επιλύσει το πρόβλημα με τα Σκόπια και το θέμα της Κύπρου. Τίποτα από αυτά δεν έγινε».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]