[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

EGYPTAIR

Από τον Ιούνιο συνδέει Θεσσαλονίκη με Κάιρο!ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 18/11/2016._ Την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κάιρο, με δρομολόγια που θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" τέσσερις φορές την εβδομάδα,  ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειακός διευθυντής της Egyptair για Ελλάδα και Κύπρο, Σαλάχ Ταουφίκ.


Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Philoxenia. Όπως ανακοινώθηκε, η πρώτη πτήση θα γίνει την 1η Ιουνίου του 2017.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν σχεδιασμένο να ξεκινήσει από φέτος τον Ιούνιο, ωστόσο η διοίκηση του ομίλου της Egyptair αποφάσισε να αναβάλλει προσωρινά το πλάνο της, λόγω της οικονομικής αστάθειας στη χώρα μας, αλλά και την Αίγυπτο. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ταουφίκ επισήμανε ότι υπάρχει από την πλευρά της εταιρείας ισχυρό ενδιαφέρον και για την αεροπορική σύνδεση του Καΐρου με το αεροδρόμιο της Καβάλας, καθώς βάσει μελέτης που έχει γίνει φαίνεται ότι οι Βορειοελλαδίτες έχουν έντονο ενδιαφέρον για να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]