ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 7/11/2016._ Νόμισμα ο αγώνας με τον Ηρακλή, όπως και η απόδοση των κυανόλευκων: Με δυο όψεις. Στο α μέρος δεν υπήρχαν γηπεδούχοι, αλλά στο β μέρος κατέθεσαν ψυχή, ισοφάρισαν κι έχασαν κι ευκαιρίες...


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ηρακλή να μην μπορεί να κάνει επίθεση. Επί 45 λεπτά, ειδικά από τα αριστερά, δεν έγινε ούτε σέντρα. Από δεξιά προσπαθούσε ο Λεοζίνιο, αλλά δεν έφθανε.

Οι φιλοξενούμενοι , όχι ότι ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά έκαναν συνδυασμούς και σε έναν από αυτούς, από τον άξονα, πέτυχαν το γκολ.

Στο β μέρος όλα άλλαξαν. Ο Ηρακλής μπήκε κεφάτος και οι παίκτες του αποφασισμένοι Έκαναν ευκαιρίες, ισοφάρισαν και, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσαν και να κερδίσουν.

Για να είμαστε, πάντως, δίκαιοι, πιο κλασσικές ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιακουμάκης, μπροστά στη γραμμή τέρματος, με τον Περνίς εξουδετερωμένο, κατάφερε να στείλει την μπάλα... πλάγιο άουτ στην πιο χαρακτηριστική από αυτές. Επίσης, ο Πλατανιάς έχει δίκιο να φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε, αλλά πήρε όλα τα "σκουπίδια", ενώ ο Ηρακλής, για να πάρει φάουλ, έπρεπε να ματώσει...

Τελικά είχαμε "Χ", αποτέλεσμα που... δεν ήθελε κανείς!

Μπαρτολίνι και Μουνάφο ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στο παιχνίδι.


Pre Game

Να βγει από την δεινή θέση που βρίσκεται επιζητεί διακαώς ο Ηρακλής φιλοξενώντας τον Πλατανιά.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στο -6 από θέση παραμονής, στο -4 από την προτελευταία Βέροια, μετρούν τρεις ήττες στο Καυτανζόγλειο και πρέπει να αντοδράσουν άμεσα για να μην «ανοίξει η ψαλίδα».

Ο νέος προπονητής Σάββας Παντελίδης, που κάνει σήμερα ντεπούτο στον πάγκο του Ημίθεου, έχει ζητήσει πάθος σε κάθε λεπτό του αγώνα από τους παίκτες του, δεν προσανατολίζεται σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα και την φιλοσοφία παιχνιδιού.

Θα στερηθεί τους Περόνε, Χουάντερσον, Ζαμπάζη και Μπαρέττα, ενώ έχει στη διάθεσή του τον Στάμου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Γκολ: 68' Κυριακίδης / 29' Αποστολόπουλος
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Εμμανουήλ Σκούλας, Νικόλαος Κωτούλας, Γεώργιος Κελαζόγλου, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης
Κίτρινες: 26' Μπαρτολίνι, 41' Κούρος, 58' Σαραμαντάς, 65' Ζιαμπάρης,  / 25' Μπανανά, 26' Γιακουμάκης, 42' Βάντερσον, 58' Μανούσος, 61' Αποστολόπουλος, 88' Στάθης.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής(Παντελίδης) : Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο(90' Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο(56' Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς(46' Ρούσος).
Στον πάγκο οι: Γιαννίκογλου, Ρούσσος, Αγγελόπουλος, Στάμου, Κηνηγόπουλος, Καραγκούνης, Λάμπρου.
Πλατανιάς (Παράσχος) : Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (71' Ντεβέσα),  Μουνάφο, Μενδρινός (83' Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος(90+1' Κάργας), Γιακουμάκης.
Στον πάγκο οι : Κοκκάλας, Κάργας, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα, Γιορέντε, Ντίνας, Ντιλαβέρ.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό:


Παρακαλούμε περιμένετε να ανανεωθεί η εφαρμογή του liveblogging. Στη συνέχεια η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα.