[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΟΑΣΘ

Λεωφορεία ξανά στους δρόμους από αύριο το πρωίΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 27/11/2016._ Αναστολή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στην σημερινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.


Στο τραπέζι κατατέθηκαν τρεις προτάσεις: Η πρώτη πρόταση ήταν να συνεχιστεί κανονικά η επίσχεση εργασίας. Η δεύτερη  να συνεχίσουν με στάσεις εργασίας και η τρίτη πρόταση να δώσουν ένα χρονικό περιθώριο τριών ημερών στον πρωθυπουργό. Τελικά οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τελικά να δώσουν ένα χρονικό περιθώριο τριών ημερών στον πρωθυπουργό. 

Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε η δέσμευση του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη ότι τη Δευτέρα θα εκταμιευθούν χρήματα ώστε οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν έναν μισθό από τους δύο που τους οφείλονται. Ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Τσερμενίδης χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την παρέμβαση του πρωθυπουργού κι όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι πείστηκαν. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]