ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 3/11/2016._ Λίγη θέληση να ΄χε ο ΠΑΟΚ, λίγο τσαγανό, θα το είχε πάρει το παιχνίδι. Αλλά...


Η ομάδα του Ίβιτς αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών και αποδοκιμάστηκε με τη λήξη, όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο για να χαιρετίσουν τους φιλάθλους.

Και πώς να γίνει διαφορετικά; Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε προσπαθώντας να παίξει γρήγορα και... έμεινε στην προσπάθεια. Η Γκαραμπάχ ήταν καλά στημένη, σταματούσε το παιχνίδι από τις πτέρυγες, έκοψε τον Μπίσεσβαρ και τον απομόνωσε, έτσι ώστε ο χαφ του ΠΑΟΚ να μην παίρνει μπαλιές. Έτσι, έμεινε μακριά από τη δημιουργία. Και στην επίθεση, οι φιλοξενούμενοι, έβγαιναν αργά, αλλά σταθερά, με σίγουρες πάσες, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για μια καλή κάθετη.

Μάλιστα, φαινόταν από... τις εξέδρες, ότι η Γκαραμπάχ θα χτυπούσε στο τέλος, με γρήγορες επιθέσεις. Όταν, δε, μπήκε στο παιχνίδι ο Μίτσελ, το τι θα γίνει ήταν σαν απάντηση στην ερώτηση "τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια". Φαίνεται, όμως, ότι ούτε ο Ίβιτς, ούτε, πολύ περισσότερο, οι παίκτες του, άκουγαν τα νιαουρίσματα...

Για να καταλάβετε πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα, αυτοί που ξεχώρισαν από τον Δικέφαλο ήταν ο Βαρέλα, ο Τζαβέλας, ο Κάνιας και, όταν χρειάστηκε, ο Γλύκος! Όλη η άμυνα, δηλαδή! Αντίθετα, από την Αστάνα, ξεχώρισαν οι Κιντάνα, Αλμέιδα, Μουρεάμ, Αγκόλι, Μεντβέντεφ (που έπαιζε με κίτρινη από το... 5') και στα λίγα λεπτά που έπαιξε, ο Μίτσελ!

Σε ένα πράγμα δικαιώθηκε απόψε ο Ίβιτς: Ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να βγάλει 90'. Έχει προβλήματα φυσικής κατάστασης, πράγμα απόλυτα φυσικό και, σωστά, ο Σέρβος δεν τον βάζει σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή...

Pre Game

Τη νίκη επί της Γκαραμπάχ -και μάλιστα με διαφορά άνω των δύο γκολ- αναζητά απόψε ο ΠΑΟΚ, για να είναι σίγουρος για την πρόκριση, ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας μαζί της.


Ο ΠΑΟΚ με την πολύ κακή εμφάνιση στα... υψίπεδα, έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει, θεωρητικά, πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και σήμερα θα στριμωχθεί.

Πρόβλημα για τον Ίβιτς είναι η απουσία του Κάμπος, που τραυματίστηκε (έχει θλάση) και χάνει και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για το πρωτάθλημα. Τραυματίας παραμένει και ο Πέλκας, ενώ επιστρέφει ο Τζαβέλλας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: - / 69' Μίτσελ
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Τζον  Μπίτον, Άλαστερ Μάδερ, Ντάγκλας Πόττερ, Σον Καρ, Ντάρκο Τσεφέριν.
Κίτρινες: 4' Αθανασιάδης, 56' Τζαβέλλας, 82' Περέιρα / 4' Μεντβέντεφ
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τσαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ(73' Τιάμ), Τσίμιροτ(68' Σακχόφ), Μυστακίδης(61' Περέιρα), Αθανασιάδης, Ροντρίγκες.
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Τιάμ, Χαρίσης, Μαλεζάς, Περέιρα, Σακχόφ, Κίτσιου.
Γκαραμπάχ (Γκουρμπάνοφ): Τσέχιτς, Αγκόλι, Σαντίγκοφ, Χουσιένοφ, Μεντβέντεφ, Αλμέιδα, Γκαράγιεφ, Αμιργουλίεφ(64' Μίτσελ), Μουρεάμ(87' Ισμαήλοφ), Ντλόβου(74' Ρεϊνάλντο), Κιντάνα.
Στον πάγκο οι: Μαγκομενταλίγιεφ, Μίτσελ, Ρεϊνάλντο, Μαντατόφ, Ντασντεμίφορ, Ισμαήλοφ, Γιουνουνσαντά.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Παρακαλούμε περιμένετε να φορτώσει το liveblogging. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.