ΓΙΑΝΝΙΝΑ 26/11/2016._ Χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η Βέροια, η οποία ηττήθηκε στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 2-0. 


Μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα οι Γιαννιώτες πέρασαν στην 2η θέση της βαθμολογίας! Όσο για τη Βέροια, έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και στους έξι βαθμούς.

Ο Πέδρο Κόντε άνοιξε με κεφαλιά το σκορ στο 39΄, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 92΄ ο Κοζωρόνης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής. Η ομάδα της Ημαθίας έπαιζε με δέκα παίκτες από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, λόγω αποβολής του Καπετάνου.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τον ΠΑΣ σαφώς καλύτερο. Παίχθηκε, πάντως, σε ένα... θλιβερό τερέν, που ήταν ακατάλληλο ακόμη και για βοσκή βοοειδών.

Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ: 39΄ Κόντε, 90+2' Κοζορώνης
Δοκάρια: 19' Ζάιρο / -
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κίτρινες: 49΄ Λίλα, 61' Ζάιρο / 15' Σισοκό, 23' Αρτσε
Κόκκινες: 59' Καπετάνος (απευθείας)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Ζάιρο (87' Γαρουφαλιάς), Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66' Γιάκος), Μποκουβάλας, Κοζορώνης, Κόντε (81' Μαμπούλο)
Βέροια (Γράφας): Λόπεζ, Αραγόνες, Καλί, Σισοκό (82' Βίτι), Αρτσε, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Σισίνιο (66' Μεληκιώτης), Τζέφρι, Χαροντάκης (46' Βασιλαντωνόπουλος), Καπετάνος.