ΑΘΗΝΑ, 19/1-/2016._ Έχει συνέχεια το θέμα του αντιπροέδρου του ΣτΕ, ο οποίος είδε, χθες, το όνομά του να γίνεται πρωτοσέλιδο, για μια προσωπική του (ροζ) υπόθεση που ελέγχθηκε πριν δυο χρόνια...


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο συγκεκριμένος ανώτατος δικαστής είχε κατηγορηθεί ότι έδωσε πληροφορίες (προ διετίας) σε δικαστίνα με την οποία διατηρούσε δεσμό. Χθες, δυο εφημερίδες (η Αυγή και η Kontra news) τον έκαναν... πρωτοσέλιδο, αναφέροντας το όνομά του και χρησιμοποιώντας στοιχεία από το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Ακολούθησε πολιτική θύελλα, με τα κόμματα να ξιφουλκούν και να στρέφονται το ένα κατά του άλλου, μιλώντας για "δικτατορικές τακτικές".

Το θέμα δεν έμεινε έτσι και, σήμερα, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας. Ο εισαγγελέας ζητά να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Σπυρίδων Παππάς.

Κι όλα αυτά γίνονται την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.