Ήταν στραβό το κλήμα, το ΄φαγε κι ο γάιδαρος... Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, κόντρα στη Βέροια, έπεσε σε γήπεδο - χωράφι και βρέθηκε απέναντι και σε έναν ανεκδιήγητο βοηθό διαιτητή που του ακύρωσε στο 44' κανονικό γκολ του Περέιρα... Άντε να κερδίσεις...


Για να μην γκρινιάζουμε για τη διαιτησία, πρέπει να δούμε το καδρόνι στο δικό μας μάτι, πριν τα βάλουμε με την οδοντογλυφίδα στην καμπούρα του μπροστινού: Η έμπνευση του Ίβιτς να μην βάλει από την αρχή του αγώνα κάποιον από τους Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ (ο Πέλκας δεν ήταν στην αποστολή), πληρώθηκε με 2 βαθμούς: Ο Δικέφαλος δεν είχε οργανωτή και προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι από τα άκρα, με σέντρες. Αγγλικό ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 70, δηλαδή...

Επίσης, στα στημένα, ο Σέρβος επέμενε σε μία κομπίνα με παίχτη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι που δεν έπιασε ούτε για μία φορά! Το άλλαξε στο 80'. Ήταν αργά, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει, συνολικά, 11 κόρνερ (έναντι ενός)!

Το ότι καλύτερος παίκτης ήταν ο Κρέσπο (και ο Μπίσεσβαρ όταν μπήκε αλλαγή στο 62') δείχνει πως αρκετά δεν λειτούργησαν σήμερα στον ΠΑΟΚ...

Η Βέροια δεν έκανε κάτι παραπάνω από αυτό που όλοι θα περίμεναν: Στήθηκε στην άμυνα και, όσο έβλεπε πως ο αντίπαλός της προσπαθεί μόνον από τα άκρα, ανέβασε την άμυνά της. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις -τόσο μπορούσε, τόσο έκανε...

Μια τελευταία κουβέντα για τον αγωνιστικό χώρο: Δυο παιχνίδια περιγράψαμε το Σαββατοκύριακο σε λεπτό προς λεπτό και τα δύο παίχτηκαν σε απαράδεκτα γήπεδα (Καυτανζόγλειο και Βέροιας). Οι παίκτες (και οι μεν και οι δε) δεν μπορούσαν να κάνουν κοντρόλ. Φοβόντουσαν σε κάθε κόντρα ότι θα φύγουν με τα πόδια στα χέρια. Έτσι δεν αναβαθμίζεται το προϊόν. Έπαιξε και το χόρτο το ρόλο του στο αποψινό παιχνίδι.

Κριτική α μέρους

Αδικείται ο δικέφαλος από το 0-0 του α μέρους. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγείται με 0-1, καθώς ο Περέιρα πέτυχε κανονικό γκολ στην εκπνοή του α μέρους, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε -εσφαλμένα- από τον βοηθό διαιτητή.

Η Βέροια έχει παραταχθεί αμυντικά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις.Comments(0)

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα για να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, Έχει όμως, ένα μεγάλο κενό στον άξονα, στα χαφ, αφού οι επιθέσεις του γίνονται μόνον από τα πλάγια.

Pre Game

Νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το στραβοπάτημα με την Ξάνθη στην Τούμπα αναζητά ο ΠΑΟΚ, που, παρά το ότι έχει δυο νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, λόγω της τιμωρίας του έχει μόλις τέσσερις βαθμούς.


Ο Βλάνταν Ίβιτς σκοπεύει να φρεσκάρει την ομάδα του, καθώς αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του έχουν σερί ματς στα πόδια τους και ο Σέρβος αναμένεται να προβεί για πρώτη φορά σε εκτεταμένο ροτέισον.

Η Βέροια ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο Θωμάς Γράφας δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Κάλβο.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο:
Γκολ: - / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Αϊχάν Χούσκογλου, Γεώργιος Σταυρουλάκης, 4ος Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης
Κίτρινες: 53' Άρτσε,  / 45+3' Αθανασιάδης, 79' Τσίμιροτ
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Βέροια (Γράφας) : Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε(82' Παπαστεργιανός), Κάλι, Βίτι(55' Σισσίνιο), Μεληκιώτης(59' Χαροντάκης), Καπετάνος.
Στον πάγκο οι Καντιμοίρης, Σισοκό, Σαρπόνγκ, Ασιγκμπά, αρτίνεθ, Χαροντάκης, Παπαστεργιανός.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς):  Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκες(46' Κάμπος), Μυστακίδης(74' Κουλούρης), Περέιρα(62' Μπίσεσβαρντ), Αθανασιάδης.   Στον πάγκο οι Μπρκιτς, Κάμπος, Κουλούρης, Μπίσεσβαρ, Σακχόφ, Τζαβέλλας, Κίτσιου.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Παρακαλούμε περιμένετε για να φορτώσει το Live bologging. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.