ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 26/10/2016._ Στο σπίτι του, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, έκλεινε τα ραντεβού του, με τοξικομανείς, για να τους προμηθεύσει τη δόση τους, 49χρονος «ντίλερ».


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν το σπίτι του και διαπίστωσαν ότι , χθες το απόγευμα, τον επισκέφθηκαν τέσσερις τοξικομανείς οι οποίοι αγόρασαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Όταν ο 40χρονος βρήκε από το σπίτι με την 32χρονη φίλη του, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και, σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του πρώτου χρηματικό ποσό για το οποίο η αστυνομία υποστηρίζει ότι σχετίζεται με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε ένα στιλέτο.

Το ζευγάρι συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν μπουκαλάκι με μεθαδόνη μικτού βάρους 138,7 γραμμαρίων, δυο μικροδέματα χασίς, σακούλα με 56 γραμμάρια κάνναβης, ένα μπολ με μικροποσότητα χασίς σε φούντα, ναρκωτικά χάπια, τάπερ με υπολείμματα κάνναβης, τρίφτης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο οχήματα του ζευγαριού, ως μέσα διακίνησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.