ΛΑΡΙΣΑ, 29/10/2016._ Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η ΑΕΛ του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να επανέλθει στις νίκες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου. 


Η Λάρισα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όταν ο Σιώπης ανέτρεψε τον Βαρέλα μέσα στην περιοχή, ο Καλογερόπουλος έδειξε το πέναλτι και ο Ουρουγουανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 10΄.

Τα νεύρα ήταν τεταμένα, με αρκετό «ξύλο» κάτι μάλιστα που οδήγησε στο να έχουμε όχι μια αλλά δυο αποβολές!

Στο 18′ ο Ουρτάδο έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Φούντα, αυτός πήγε να του ζητήσει τον λόγο πιάνοντας τον από τον λαιμό, με τον ρέφερι να δείχνει και στους δυο τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Πανιώνιος έδειχνε να αξίζει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι,αλλά για την Λάρισα ο Ναζλίδης καθάρισε την «μπουγάδα» στο 83′,  στέλνοντας την μπαλα στα δίχτυα με άψογη εκτέλεση φάουλ.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην ΑΕΛ, είναι το πνεύμα των δηλώσεων του Άγγελου Αναστασιάδη: «Οι δηλώσεις είναι πολύ εύκολες. Η δουλειά είναι δύσκολη. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στη Παναγιά. Εγώ είμαι με τη Λάρισα. Ο πιο φανατικός οπαδός της ομάδας δεν υπάρχει περίπτωση να στεναχωρηθεί περισσότερο από μένα. Έχω να κοιμηθώ δέκα μέρες για να προστατέψω αυτή την ομάδα. Τα παιδιά έχουμε ξαναπεί δεν έχουν αυτές τις εμπειρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρετε είχα έτοιμη και τη βαλίτσα. Τα μάζεψα τα πραγματάκια μου. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Η ασπίδα της Λάρισας είναι στα αποδυτήρια. Δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Γνωρίζω τι γίνεται. Στην Ελλάδα είμαι. Καλώς ή κακώς τα είχα εκεί. Εμένα με διώχνουν δε φεύγω ποτέ από ομάδα. Εμένα μόνο με διώχνουν. Εγώ δε παρατάω ομάδα. Εκεί μέσα είναι η ψυχή μου», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡΣ: 10' Βαρέλα (πεν.), 82' Ναζλίδης
ΔΟΚΑΡΙ: 28' Αβραάμ - 87' Ρισβάνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 20' Φάρκας, 42' Ναζλίδης, 47' Γιοβάνοβιτς - 75' Μασούντ, 80' Οικονόμου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 22' Ουρτάδο - 22' Φούντας
Οι συνθέσεις
Λάρισα (Αναστασιάδης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (70' Ποτουρίδης), Φάρκας, Γκόλιας, Κοντόρ, Ουρτάδο, Φατιόν (90' Ναβάρο), Βαρέλα (55' Ντέλετιτς), Αβραάμ, Ναζλίδης.
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης (46' Τασουλής), Βλάχος (67' Μασούρας), Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (84' Νγκογκ), Σιώπης, Φούντας, Μπεν, Ανσαριφάρντ, Σοτζέι.