ΑΘΗΝΑ, 15/10/2016._ Βοήθησε όσο χρειάστηκε τον Ολυμπιακό, ο διαιτητής της συνάντησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ σε επίθεση των γηπεδούχων και από το σφύριγμα αυτό ήρθε η φάση του 0-1, αλλά στο 0-2, ξεπέρασε τον εαυτό του!


Ήταν το 64 του αγώνα, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος έστησε το τείχος στα... 50 μέτρα. Το συνδρομητικό κανάλι έβαλε τον περίφημο κύκλο, όλη η Ελλάδα (αλλά και η... Ευρώπη, αφού το πλάνο έγινε viral) είδε το κατόρθωμα του διαιτητή και ξεράθηκε στο γέλιο, ο Μιλιβόγεβιτς πήρε φόρα, σούταρε χωρίς αντίπαλο και, φυσικά, έκανε το 0-2. Αμέσως μετά τους πανηγυρισμούς, ούτε αυτός κρατήθηκε και όταν ο προπονητής του Πανιωνίου τον ρώτησε για το τείχος, χαμογέλασε... πονηρά.

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα σκόρπισε κι αυτό πολύ γέλιο, αφού ο γνωστός κ. Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε πως «κερδίσαμε σήμερα τον Πανιώνιο(...) πεντακάθαρα με 2-0, σκορ το οποίο αποδεικνύει ότι ήμασταν καλύτεροι: χάσαμε και ευκαιρίες μέσα στον αγώνα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. (...) Θέλω να μας ενισχύσουν πάρα πολύ, να είναι όλοι παρόντες σε όλα αυτά τα ματς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να γίνει το Καραϊσκάκη όπως έγινε στο πρώτο ματς, το δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα, φίλαθλη ατμόσφαιρα, το μοναστήρι του Καραϊσκάκη»!

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Γκολ: - / 15' Μποτία, 64' Μιλιβόγεβιτς
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Δημήτριος Βερρής (ΕΠΣ Λέσβου), Δημήτριος Τζαφόλιας (ΕΠΣ Αν. Αττικής)
Κάρτες: 22' & 88' (αποβολή) Βλάχος, 71' Μασούντ, 80' Φούντας / 30' & 76' (αποβολή) Ρέτσος, 73' Σεμπά, 80' Ντομίνγκες
Οι συνθέσεις: 
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88' Ενγκόγκ), Μασούρας (68' Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας, Ανσαριφάρντ.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Σεμπά (78' Βιάνα), Ελιουνούσι, Μαρίν (65' Ντομίνγκες), Ιντέγε (90+1' Καμπιάσο).

Στα άλλα παιχνίδια:

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 4-0
Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 2-0