Έχασε ένα ημίχρονο ο Ηρακλής.... Άργησε να πάρει μπρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ, να κυνηγά τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που θα μας μείνει στη μνήμη για τους 11 παίκτες που γράφτηκαν στο ποινολόγιο!


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν πιο οργανωμένοι. Με επιθέσεις από τον άξονα και από αριστερά (με Μασούντ και Φούντα αντίστοιχα), προκαλούσαν πολλά προβλήματα.

Ο Ηρακλής ήταν κομμένος στα δύο. Αμυντικά χαφ δεν υπήρχαν, ενώ χωρίς τον Μπαρτολίνι και η άμυνα είχε πολλά προβλήματα.

Καθώς κυνηγούσε συνεχώς, ο Ηρακλής κουράστηκε πιο γρήγορα. Ειδικά στο β΄μέρος, όταν ήταν σαφώς βελτιωμένος, αλλά έπρεπε να τρέχει περισσότερο. Πάνω στην κούραση, χτύπησε ο Ανσαριβάρντ που ξεκίνησε κάτω από το κέντρο και αριστερά και βρέθηκε στη... γραμμή της εστίας να πλασάρει και να διαμορφώνει το 0-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος όσο μπορούσαν, κατάφεραν να μειώσουν, αλλά έμειναν από δυνάμεις.

Το ματς εξελίχθηκε σε αγώνα... καθυστέρησης και κλοτσιάς, με τα νεύρα να είναι τεντωμένα και τους παίκτες να έρχονται στα χέρια σε κάθε μαρκάρισμα. Φυσικό επακόλουθο οι δύο αποβολές.

Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης, που πρώτη φορά σφύριζε σε αγώνα Superleague, μπορούμε να πούμε ότι τα πήγε καλά. Οι αποβολές ήταν δίκαιες και, σε κάποιες φάσεις, χαρίστηκε και στους μεν και στους δε. Στο α μέρος είχε κάνει προσπάθεια να βγάλει το παιχνίδι χωρίς κάρτες, αλλά στο τέλος δεν τον βοήθησαν οι παίκτες...

Pre Game

Χωρίς προβλήματα ο Παπαδόπουλος: Ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τους «κυανέρυθρους» με την ίδια συνταγή που χρησιμοποίησε και στο ΟΑΚΑ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, έχοντας, επιπλέον, στην διάθεσή του τον Ιντζόγλου, που εξέτισε την τιμωρία του.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται πανέτοιμοι: Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι το μοναδικό πρόβλημα του Πανιωνίου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλείο. Ο δεξιός μπακ των κυανέρυθρων είναι τραυματίας και προς το παρόν δεν υπολογίζεται.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 85' Λεοζίνιο / 34' Μασούντ, 78' Αρσαριφάρντ
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Ιωάννης Νεοφυτιάδης, Ιωάννης Μπετσόγλου, Άγγελος Πήττας, 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης
Κίτρινες: 13' Ρούσσος, 57' Περόνε, 64' Σαραμαντάς, 89' Λουκίνας, 90+5' Πασάς / 15' Γκιοτά, 57' Μασούντ, 80' Αρσαριφάρντ,  90+2 ' Οικονόμου, 90+2' Γιαννιώτης, 90+3' Μπεν
Κόκκινες: 90+5 Λουκίνας (δεύτερη κίτρινη) / 90+5' Μπεν
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Κούρος, Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Αγγελόπουλος(46' Καραγκούνης), Περόνε, Ιντζόγλου(74' Λουκίνας), Πασάς, Μοντέιρο(46' Λάμπρου).
Στον πάγκο οι: Περνίς, Λουκίνας, Ζιαμπάρης, Αμαραντίδης, Μπλέτσας, Καραγκούνης, Λάμπρου.
Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας(88' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ(81' Ενγκόγκ), Μασούντ, Γκιοτά, Μασούρας(69' Μπεν).
Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Ενγκόγκ, Φαρντού, Ολαϊτάν, Τασούλης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο για να φορτώσει το live blogging. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.