ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 23/10/2016._  Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ηρακλής που το πάλεψε με τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο, αλλά δεν τα κατάφερε, πάλι, να πάρει νίκη. Έχει "κολλήσει" στους 2 βαθμούς και χρειάζεται, οπωσδήποτε, συνεχόμενες νίκες!


Κι όμως, θα μπορούσε να φύγει και νικητής, αφού, μετά από ένα ανούσιο α μέρος, όπου το μόνο που είδαμε ήταν κάποια μακρινά σουτ εκατέρωθεν, οι γηπεδούχοι πίεσαν από το 46΄και έκαναν οργανωμένες και καλές επιθέσεις από τα άκρα.

Το παιχνίδι άλλαξε στο 71' ο Κορακάκης με μια καλή αλλαγή: Έβαλε μέσα τον Στόιτσεφ κι ο Ατρόμητος άρχισε να διεμβολίζει την άμυνα του Ηρακλή από τον άξονα. Σε μία τέτοια φάση πέτυχε να κερδίσει -αυστηρό- πέναλτι (με τον Στόιτσεφ) που έκανε γκολ ο Ούμπιδες και, επίσης, σε πίεση από τον άξονα, μετά από τραγικό λάθος των παικτών του Ηρακλή, οι παίκτες του μπήκαν κατά μέτωπον, με τον Τόνσο να περνά όποιον βρίσκει στην άμυνα και να ξαναδίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο μεταξύ, ο Ηρακλής, με καλό παιχνίδι από τις πτέρυγες και γρήγορες αντεπιθέσεις, είχε καταφέρει να ισοφαρίσει. Αλλά εκεί που όλα έδειχναν πως, με τον ίδιο τρόπο, ίσως κατάφερνε να πάρει τη νίκη, ήρθε ένα λάθος στο κέντρο κι όλα χάθηκαν...

Pre Game

Μόνον νίκη θέλει, σήμερα, ο Ηρακλής, κόντρα στον Ατρόμητο, στο Καυτανζόγλειο.

Οι κυανόλευκοι, με τα πολλά προβλήματα, έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία (έχουν μόλις 2 βαθμούς) και, πλέον, κάθε ματς είναι τελικός. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Σαραμαντάς, ο ανέτοιμος Στάμου (προπονείται πλέον κανονικά με την ομάδα), και οι τραυματίες Περόνε, Μπαρέττας και Ζαμπάζης.

Ο Βασιλείου που προπονείται από χθες κανονικά βρίσκεται στην αποστολή του Γιώργου Κορακάκη. Εκτός για τους Περιστεριώτες έμεινε ξανά ο Ντιγκινί, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Νοέμβριο.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 84' Λουκίνας / 78' Ούμπιδες (πεν.), 88' Τόνσο
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Τριαντάφυλλος Τίκας, Αντώνιος Δίπλαρης, Δημήτριος Βεργέτης, 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης
Κίτρινες 27' Ρούσσος, 60' Ζιαμπάρης, 68' Πασάς, 78' Χουάντερσον / 55' Τόνσο, 73' Παπαδόπουλος, 83' Μπάγκα, 90+2' Λαζαρίδης.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Κούρος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Ρούσσος, Μοντέιρο(80' Αμαραντίδης), Λουκίνας, Λεοζίνιο, Λάμπρου(46' Πασάς).
Στον πάγκο οι: Περνίς, Πασάς, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Αμαραντίδης.
Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κεϊτά, Ούμπιδες, Λημνιός(82' Μπαγκά), Παπαδόπουλος(74' Λε Ταλέκ), Τόνσο, Βασιλείου(71' Στόιτσεφ).
Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κατράνης, Λε Ταλέκ, Κοντοές, Στόιτσεφ, Μπαγκά.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε για να φορτώσει το liveblogging. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα: