[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στηρίζει τη ΔΕΘ ο ΛεβέντηςΤο έντονο ενδιαφέρον του για τη λειτουργία της 81ης ΔΕΘ και του εθνικού εκθεσιακού φορέα εκδήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, κατά τη σημερινή συνάντησή του με
τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ-Helexpo, εκφράζοντας μάλιστα τη στήριξή του στις προσπάθειές τους.


Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, τον ενημέρωσε για την επανεκκίνηση που έχει ξεκινήσει στην εταιρεία, για τη θετική της πορεία, αλλά και για το στοίχημα της διεθνοποίησης που έχει τεθεί. 

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, τού παρουσίασε τα ρεκόρ της 81ης ΔΕΘ και συγκεκριμένα τους πάνω από 1.200 εκθέτες, την κάλυψη του εκθεσιακού χώρου, αλλά και τις 18 επίσημες διεθνείς συμμετοχές.

Ο αντιπρόεδρος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, κ. Λάζαρος Λαζαρίδης, επικεντρώθηκε στον πλούτο που παράγει η Έκθεση για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη στενή της σύνδεση με την ιστορία της πόλης, ενώ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, αναφέρθηκε στη λειτουργία του Διεθνούς Εκθεσιακου Κέντρου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, με τις κλαδικές εκθέσεις και άλλα γεγονότα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]