[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέα στάση εργασίας στη "Μακεδονία"Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από εννέα μήνες.


Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ, "η εργοδοσία της ΜΕΕ ΑΕ, παρά την αξιοποίηση εθνικών και κοινοτικών πόρων, αλλά και παρά την ανοχή των εργαζομένων που στήριξαν εμπράκτως τους ιστορικούς τίτλους, αδυνατεί να παρουσιάσει ένα πειστικό σχέδιο για την αποκατάσταση της μισθοδοτικής ομαλότητας".

Αντιδρώντας στην τακτική αυτή της εργοδοσίας, η ΕΣΗΕΜ-Θ και η ΕΤΗΠΤΘ κηρύσσουν αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στάση εργασίας των δημοσιογράφων και του τεχνικού προσωπικού σε όλα τα  Μέσα της ΜΕΕ ΑΕ, από τις 20:00 έως τις 00:00. Αυτό σημαίνει ότι η Μακεδονία δε θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, αφού αναμένεται πως η εργοδοσία θα προτιμήσει να ετοιμαστεί, ως τις 8 το βράδυ αύριο το φύλλο της Κυριακής, που συγκεντρώνει την προτίμηση των διαφημιζόμενων -κάτι που έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ και η ΕΤΗΠΤΘ καλούν την εργοδοσία:


  • *Να καταβάλει τα δεδουλευμένα που οφείλει στους εργαζόμενους.
  • *Να είναι εφεξής συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]