[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φωτορεπορτάζ από την πρωτότυπη πορεία για την ΥγείαΈνα "Καραβάνι Υγείας" διασχίζει, αυτήν την ώρα (10.15 το πρωί της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016) τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Νοσοκομειακοί γιατροί, νοσηλευτές, υπάλληλοι των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, αλλά και νεφροπαθείς, πραγματοποιούν πορεία 7 χιλιομέτρων, που πέρασε από το ΥΜΑΘ, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στον τομέα της Υγείας -που θα αποτελέσει κι ένα από τα βασικά επιχειρήματα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ, για να αποδείξει την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.
Οι διαδηλωτές έχουν βάλει στην κεφαλή της πορείας ένα μαύρο παϊτόνι με δυο μαύρα άλογα, που μεταφέρει έναν ασθενή (μια κούκλα τυλιγμένη σε γάζες), για να δείξουν πως η μεταφορά ασθενών στα νοσοκομεία είναι, πλέον, τόσο προβληματική, που ενέχει κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Σε αυτό έχουν στερεώσει μαύρα μπαλόνια με συνθήματα. Κρατούν πανό με συνθήματα κατά του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, τον οποίο κατηγορούν για ψεύτικες υποσχέσεις και κατά της κυβέρνησης.
Στην ουρά της πορείας, νοσηλεύτριες κουβαλούν, κρεμασμένες, τις άσπρες ιατρικές ρόμπες τους, για να δείξουν ότι η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας είναι άδεια...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]