Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών (άνδρας και γυναίκα) συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, το πρωί, στην Τριανδρία, ενώ μετέφεραν χασίς που σκόπευαν να διοχετεύσουν στις «πιάτσες» των τοξικομανών.


Τους δύο εμπόρους, μια γυναίκα 23 χρόνων κι έναν 37χρονο άνδρα, συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.). Μάλιστα, όταν τους πλησίασαν, ο 37χρονος, για να αποφύγει τη σύλληψη, έσπρωξε τον αστυνομικό που προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ώστε να διαφύγει.

Τελικά και οι δύο κατέληξαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας και από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων και της Αντίστασης.

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διαμένουν, στην Τριανδρία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία κιλά και 551,90 γραμμάρια κάνναβης,  1.195 ευρώ –εισπράξεις από το λαθρεμπόριο, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.