Στα... θρανία κάθισαν, σήμερα, τρεις γνωστοί πολιτικοί: Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και Σωκράτης Φάμελος.


Οι τρεις τους, μαζί και με άλλους πολιτικούς, όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου και Έργων Αθαν. Παππάς, βρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του ιστορικού 5ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.




Στην εκδήλωση... περίσσεψαν τα χαμόγελα και οι καλές κουβέντες του ενός για τον άλλον, αφού το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε χάρη στις κοινές προσπάθειες διοίκησης του δήμου και αντιπολίτευσης, αλλά, κυρίως, στην άοκνη προσπάθεια των υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης, οι υπάλληλοι των οποίων ξεπέρασαν εαυτούς για να πετύχουν το τελικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει όσους εργάστηκαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης: "Να γίνει παράδειγμα προς μίμηση ο τρόπος που λειτουργήσαμε στην κατασκευή νέας πτέρυγας στο ιστορικό 5ο Γυμνάσιο, που εγκαινιάστηκε πριν από λίγο. Όταν υπάρχει κοινή προσπάθεια, καλή θέληση και σύμπνοια, προκύπτουν θετικά αποτελέσματα", έγραψε.



Οι φωτογραφίες είναι της Σίσσης Βασιλειάδου και του Νώντα Στυλιανίδη, από το wwww.photoreportage.gr