[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό«Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλον πρωθυπουργό» δήλωσε στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από την σύσκεψη με τη διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.


«Ο κ. Τσίπρας εχθές έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζών και ανάλγητος. Αλλά και ως πρωθυπουργός δεν μπορεί. Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μας βουλιάζει σε μια επικίνδυνη στασιμότητα. Η Ελλάδα μπορεί, δεν είναι μια χώρα καταδικασμένη, αρκεί να αλλάξει η πολιτική. Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Εμείς θα παρουσιάσουμε το βράδυ μια ολοκληρωμένη εθνική πρόταση για μια συμμαχία ανάπτυξης, που έχει ανάγκη ο τόπος. Γιατί επισκεφθήκαμε σήμερα τη ΔΕΘ και είδαμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Υπάρχει μια Ελλάδα που εξάγει, που παράγει, που δημιουργεί, που καινοτομεί, που μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Και οφείλουμε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε αυτές τις δυνάμεις τις παραγωγικές του τόπου, επιτέλους να κάνουμε το αυτονόητο. Να συνεννοηθούμε για να μπορέσουμε με δύναμη να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».

Η κ. Γεννηματά, στη βόλτα της στη ΔΕΘ "κάθισε" ιδιαίτερα στα σταντ με ελληνικά κρασιά, αλλά και στο σταντ με τις παλιές φωτογραφίες και αφίσες από τις διοργανώσεις της ΔΕΘ. Στο περίπτερο των ΕΛΤΑ την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού έγινε η κάτοχος μιας σειράς γραμματοσήμων που εξέδωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με αφορμή την ΔΕΘ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]