Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις των λεωφορειολωρίδων και των λωρίδων κυκλοφορίας που χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία, στη Θεσσαλονίκη.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν εργασίες στην οδό Βούλγαρη την Τετάρτη (03-08-2016) και στην οδό Ακροπόλεως τις ήμερες Παρασκευή (05-08-2016), Σάββατο (06-08-16) και Κυριακή (07-08-2016) Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στην οδό Βούλγαρη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την Λεωφ. Βασ. Όλγας, μεταξύ των οδών Καθ. Νικ. Παπαδάκη και Μερκουρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βούλγαρη, δεξιά Παπαδάκη, αριστερά Δελφών, Δημητρακοπούλου, αριστερά Γ. Παπανδρέου. 

Στην οδό Ακροπόλεως θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων αρχικά μεταξύ των οδών Αγίας Σοφίας και Θεοτοκοπούλου, εν συνεχεία μεταξύ των οδών Θεοτοκοπούλου και Λεωφ. Όχι και τέλος μεταξύ των οδών Λεωφ. Όχι και Επταπυργίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών θα διεξάγεται μέσω των οδών Ακροπόλεως – Λεωφ. Όχι – Ελ. Ζωγράφου. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.